Medianäkyvyys

Team Player- kumppanin kampanjasivusto tulee olemaan osa liiga.fi-sivustoa osoitteessa: www.liiga.fi/liiga/team-player
Liigan sivuilla käy viikoittain noin 300 000 vierailijaa ja sieltä on suora ohjaus kampanjasivustolle.
Team Player- sivustolla kuluttajat voivat tehdä lahjoituksia sekä katsoa kampanjavideoita. Lisäksi kuluttajat näkevät jatkuvasti hyväntekeväisyydelle kertyneen rahamäärän.
Team Player –logonäkyvyys alasivulla sekä vahva asiakkaan oma visuaalisuus.

Donation Point eli lahjoitusständi -näkyvyys halleissa
Mainostaja saa käyttöönsä jokaiselta liigahallilta lahjoituspisteen, mikä pitää sisällään mainostan ilmeen mukaisen messuseinän, ständin sekä maton.
Lahjoituspiste toimii joko miehitettynä tai ilman. Parhaassa tapauksessa lahjoituspisteellä on paikallisia jääkiekkoihmisiä kertomassa ja esittelemässä mainostajan kampanjaa.
Paikalliset jääkiekkoihmiset motivoidaan ja koulutetaan Liigan kanssa suunnitellusti
Mainostajalla on myös mahdollisuus tuoda omia ihmisiä tai promoottoreita paikan päälle

Videokuutioista mainosslotteja 10s
Jokaisella hallilla näytetään videokuutiossa mainostajan tuottamaa materiaalia Team Player- kampanjasta
Tähän suositellaan laitettavaksi videota siitä ketä ja miten mainostaja haluaa avustaa

Juonnettu brief ottelussa
Jokaisen erän aikana ottelun kuuluttaja briiffaa katsojat päällä olevasta mainostaja kampanjasta (kesto noin 15 sekuntia)

Some
Saamme lisää näkyvyyttä kampanjalle hyödyntämällä Liigan facebookkia ja instagram-tiliä. Pelkästään Liigan facebook-tilillä on lähes 100 000 seuraajaa, joten tavoitamme sieltä runsaan joukon aktiivisia suomalaisia.
Mainostamme kampanjaa somessa, mutta pyrimme myös osallistuttamaan kuluttajat osaksi kampanjaa: motivoimme heitä jakamaan kampanjaan liittyviä videoita ja kuvia omissa sosiaalisissa kanavissaan.
Meillä on kampanjassa liigajoukkuiden tuki takana, joten myös joukkuueet tulevat jakamaan mainostajan tuottamaa materiaalia omassa sosiaalisessa mediassaan.
Toivomme myös, että voisimme mainostajan kanssa yhdessä tuottaa materiaalia mainostajan omaan mediaan oli se sitten sosiaalista mediaa tai perinteistä asiakaslehteä.

Aitiomahdollisuus
Tarjoamme mainostajalle mahdollisuuden käyttää jonkun liigajoukkueen aitiota kerran kampanjan aikana. Mainostaja saa tuoda aitioon kutsumansa ihmiset nauttimaan pelistä. Olisihan se upeaa päättää Team Player- kumppanuus aitiossa vaikkapa mahdollisten lahjoituksen saajien kanssa!

11092015_Kalpa_Karpät_16_Maalituuletus © Jiri Halttunen

20150925_SaiPa-Karpat-8956

Kuvat liiga.fi