Lähijunamedian uusi aika

100 lähijunaa, 11,5 miljoonaa matkustajaa

Mainosvälineet

VR:n junat kulkevat kehyskunnista Riihimäeltä, Hyvinkäältä, Järvenpäästä, Lahdesta ja Karjaalta pääkaupunkiseudulle. Junat ovat olennainen osa liikenneverkostoa ja mainoksesi näkyy matkustajien lisäksi myös muille junan kiitäessä eteenpäin. Suurin 300m2 mainospinta junan kyljissä huomataan koko reitillä ja se hallitsee näkyvyydellään pääteasemia.

Tee kampanjaluontoinen täsmäisku kahden viikon sisämainoskampanjalla ja tavoitat kaikki lähiliikenteen matkustajat tai jalkauta brändisi näyttävästi pk-seudun maisemaan teippaamalla yksi tai useampi junista kauttaaltaan!

Katso

Mainospaikat

Tavoita lähiliikenteen matkustajat tehokkaasti raiteilla. Junamedia avaa uudenlaisen kanavan viestillesi, valittavanasi on monia tehokkaita mainosvälineitä. Vaihtoehdot vaihtelevat kattavasta jopa miljoona matkustajaa kuukausittain tavoittavasti Poster -kampanjasta aina Suomen joukkoliikenteen suurimpaan yksittäiseen mainospintaan. Viestisi huomataan varmasti!
VR:n lähiliikenne on olennainen osa pääkaupunkiseutua ja sen lähialueita. Junamedia tarjoaa työkalut tehokkaaseen mainoskampanjaan ja auttaa sinua tavoittamaan 11,5 miljoonaa matkustajaa vuosittain.

Katso