Suomakiertue

Tätä on Suoma

Suoma-kiertuetta on järjestetty vuodesta 1992 ja Suoma on ainoa kotimaan ryhmämatkailuun keskittyvä myyntitapahtuma, jossa on mukana näytteilleasettajia koko Suomesta. Kiertue toteutetaan yhteistyössä Suomen matkailuorganisaatiot – SUOMA ry:n kanssa. Ykkösmedia on vastannut tapahtuman käytännön järjestelyistä vuoden 2013 syksystä lähtien.

Myyjinä tapahtumissa on alueorganisaatioita, matkailualueita, hotelliketjuja ja matkailupalveluita tarjoavia yrityksiä ympäri Suomen. Myyntipöytiä tapahtumissa on paikkakunnasta riippuen 30-70, yhdessä pöydässä voi olla max. 2 yritystä / esittelijää. Myyjäyritykset sijoitetaan mahdollisuuksien mukaan maantieteellisesti alueittan. Jokainen myyntipiste sisältää liinoitetun pöydän, tuolin, pöytäkyltin ja nimikortit osallistujille. Kaikista mukanaolevista yrityksistä tehdään myös myyjämanuaali joka jaetaan vieraille. Myyjät saavat paikalle tulleiden vieraiden yhteystiedot käyttöönsä tapahtuman jälkeen.

Vieraiksi tapahtumiin kutsutaan yhdistysten, järjestöjen ja seurojen matka-asioista vastaavia henkilöitä sekä yritysten sihteereitä ja kokous- ja matka-asioista vastaavia henkilöitä.

Ykkösmedia varaa majoituskiintiöt paikkakunnittain, varaukset ja maksu suoraan hotelliin.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Ykkösmedia Oy Suoma ry:n toimeksiannosta.

Ilmoittaudu