Suomakiertue

Tätä on Suoma

Suoma-kiertuetta on järjestetty vuodesta 1992 ja Suoma on ainoa kotimaan ryhmämatkailuun keskittyvä myyntitapahtuma, jossa on mukana näytteilleasettajia koko Suomesta. Kiertue toteutetaan yhteistyössä Suomen matkailuorganisaatiot – SUOMA ry:n kanssa. Ykkösmedia on vastannut tapahtuman käytännön järjestelyistä vuoden 2013 syksystä lähtien.

Myyjinä tapahtumissa on alueorganisaatioita, matkailualueita, hotelliketjuja ja matkailupalveluita tarjoavia yrityksiä ympäri Suomen. Myyntipöytiä tapahtumissa on paikkakunnasta riippuen 30-70, yhdessä pöydässä voi olla max. 2 yritystä / esittelijää. Myyjäyritykset sijoitetaan mahdollisuuksien mukaan maantieteellisesti alueittan. Jokainen myyntipiste sisältää liinoitetun pöydän, tuolin, pöytäkyltin ja nimikortit osallistujille. Kaikista mukanaolevista yrityksistä tehdään myös myyjämanuaali joka jaetaan vieraille. Myyjät saavat paikalle tulleiden vieraiden yhteystiedot käyttöönsä tapahtuman jälkeen. Tästä näet kaikki syksyn 2019 kiertueelle ilmoittautuneet yritykset.

Vieraiksi tapahtumiin kutsutaan yhdistysten, järjestöjen ja seurojen matka-asioista vastaavia henkilöitä sekä yritysten sihteereitä ja kokous- ja matka-asioista vastaavia henkilöitä.

Ykkösmedia varaa majoituskiintiöt paikkakunnittain, varaukset ja maksu suoraan hotelliin. Tapahtumapaikkakuntien välillä kulkee yhteiskuljetusbussi.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Ykkösmedia Oy Suoma ry:n toimeksiannosta.

Lisätietoja Suoma-kiertueesta Ykkösmediassa antaa:

Petra Klami
040 179 0060
petra.klami@ykkosmedia.fi