Lentoasemamedia

Lentoasema poikkeaa luonteeltaan muista mediaympäristöistä. Se koetaan kansainvälisenä, laadukkaana ja modernina ympäristönä. Matkustajat viettävät asemilla 2 h ennen lentoa ja kohtaavat viestisi monella tapaa.

4,2 M matkustajaa

16 lentokenttää

1300 mainospintaa

Lentoasema poikkeaa luonteeltaan muista mediaympäristöistä. Se koetaan kansainvälisenä, laadukkaana ja modernina ympäristönä. Matkustajat viettävät asemilla noin 2 tuntia ennen lentoa ja kohtaavat viestisi monella tapaa.

Ykkösmedia Airport palvelee mainostajia ympäri Suomen. Käytössäsi on lukuisia erilaisia mainospintoja sekä mahdollisuuksia tavallisesta poikkeaviin toteutuksiin. Ota yhteyttä ja katsotaan, mikä ratkaisumme palvelee sinun yritystäsi parhaiten!

Adshel

Lentokenttien Adshel-pinnat ovat kustannustehokas tapa tavoittaa yli 90 % Suomen sisäisistä lentomatkustajista. Julisteet ovat taustavalaistuja ja ne on sijoitettu turvatarkastusten, matkatavara-aulojen ja odotusalueiden yhteyteen.

Lue lisää Mediakortti

Airport Digital

Digitaalisilla videoseinillä on erinomainen huomionarvo. Niiden avulla tavoitat jopa 3,4 miljoonaa matkustajakontaktia. Videoseinät sijaitsevat parhailla paikoilla 9 suurimmalla lentoasemalla.

Lue lisää Mediakortti

Airport Wifi

Tavoita matkustaja hetkellä, jolloin hän etsii tapaa kuluttaa aikaansa. Tuo viestisi lentoaseman tarjoaman langattoman netin aloitussivulle yksinoikeudella – tule nähdyksi!

Lue lisää Mediakortti

Erikoistoteutukset

Etsitkö uusia tapoja toteuttaa mainontaa lentoasemalla? Erikoismainospaikkoja ovat mm. erilaiset ikkunapinnat, hissi- ja porrasrakenteet, matkustajasillat, kahvioalueet, WC:t, turvatarkastusalueet tai vaikka kokonainen terminaalin osa.

Lue lisää Mediakortti

Jättipinnat sisällä

Jättipinnalla viestisi ei jää huomaamatta. Jättipinta on sisätiloihin aseteltu seinämainostila, joka hallitsee tehokkaasti ympäristöään. Jättipinta voi olla esimerkiksi seinässä, liukuportaissa tai lattiassa.

Lue lisää Mediakortti

Jättitaulut ulkona

Strategisesti hyvin sijoitellut jättitaulut valtaavat asemat risteyskohdissa, parkkialueilla ja terminaaleihin johtavien teiden varsilla. Kaikki taulut on valaistu edistyksellisillä halogeenivalojärjestelmillä.

Lue lisää Mediakortti

Matkatavara- kärryt

Matkatavarakärryihin sijoitettu mainospaikka kulkee matkustajan mukana jonoissa, kahviloissa, oleskelutiloissa ja ostoksilla. Myös matkustajat, jotka eivät itse käytä kärryä, näkevät toisten työntämiä kärryjä.

Lue lisää Mediakortti

Matkatavarahihna

Matkatavaroita odotellessa kuluva aika on mainostajan kannalta erinomaista aikaa. Matkatavarahihnoilla voit näkyä uudella ja erottuvalla tavalla, huomio on taattu.

Lue lisää Mediakortti

Promootiopaikat

Promootio sopii parhaiten brändin tai tuotteiden esilletuontiin; se kutsuu tutustumaan ja kokeilemaan – parhaimmillaan jopa ostamaan tuotteen tai palvelun.

Lue lisää Mediakortti

Valoboksit

Silmien korkeudelle sijoitetut, tarkkakuvaiset valolaatikot sijaitsevat matkustajavirtojen olennaisissa kohdissa matkatavaroiden noutopaikalla sekä sisääntulo- ja poistumisväylien yhteydessä.

Lue lisää Mediakortti

Viihtyvyysalueet

Viihtyvyysalueilla matkustajat etsivät viihdykettä ja ajankulua. Viihtyvyysalue onkin erinomainen paikka tuoda tuote tai palvelu konkreettisesti esille.

Lue lisää Mediakortti

Mediaratkaisut lentoasemilla vievät viestisi sinne missä sitä jo odotellaan. Aloita kampanjasi suunnittelu tutustumalla kiinnostaviin mainospaikkoihin.

Lentoasemien mediaratkaisuista löydät sinun kampanjaasi sopivan tavan olla osana lentomatkustajien elämää. Voit kohdistaa kampanjasi alueellisesti joko Länsi-Suomen, Itä-Suomen tai Pohjois-Suomen ja Lapin lentoasemille tai ostaa koko maan kattavaa näkyvyyttä.

 

Lentoasemat

Group 7 Ivalo Kittilä Rovaniemi Kemi-Tornio Kuusamo Oulu Kajaani Kokkola-Pietarsaari Kuopio Joensuu Vaasa Jyväskylä Savonlinna Pori Tampere-Pirkkala Turku

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.