Vieraaksi Suoma-messuille

Suoma on huipputapaaminen, jossa kohtaavat parhaalla tavalla matkailupalveluiden tarjoajat ja asiantuntevat asiakkaat.

Hyvä matka-asioista vastaava,

etsitkö sopivaa paikkaa kokoukselle? Kaipaatko uusia ideoita ryhmämatkoille?
Oletko vailla raikkaita vinkkejä kiinnostavista kohteista ja viihtyisistä majapaikoista?
Haluatko tietoa uusista elämyksistä ja nähtävyyksistä?

Tule mukaan Suomaan tutustumaan uusimpaan matkailutarjontaan!

Tapahtumassa on pientä ruokatarjoilua ja tilaisuus on kutsuvieraille maksuton. Voit saapua milloin tahansa tapahtuman aukioloaikana ja tutustua vapaasti tarjontaan.

9.30 / 11.00 SUOMA -tapahtuma auki kutsuvieraille (porrastetut ajat)
Messut ja tarjoilut esillä koko tapahtuman ajan
13.00 SUOMA -tapahtuma päättyy

Muutokset ovat mahdollisia.

Näytteilleasettajat

Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku
Lahti
Tampere

Asikkalan kunta

Luonnonläheinen ja idyllinen Asikkalan kunta sijaitsee Vesijärven ja Päijänteen yhdyskohdassa ja on vakituisten asukkaiden, tuhansien mökkeilijöiden sekä matkailijoiden paratiisi. Hurmaava taajamarakenne, viehättävät pikkukylät sekä jylhät vesistömaisemat tekevät Asikkalasta ainutlaatuisen.

Asikkalan tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pulkkilanharju, Vääksyn kanavamiljöö ja vanha Vääksy putiikkeineen, Kalkkisten kanava sekä lukuisat viehättävät pikkukylät.

Sulje
Jyväskylä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Original Sokos Hotel Valjus

Break Sokos Hotel Vuokatti sijaitsee keskellä Suomen monipuolisinta ympärivuotista matkailualuetta.Hotellissamme on mahdollista järjestää niin pienemmät, kuin isommatkin tilaisuudet yhdistettynä alueen monipuoliseen aktiviteettitarjontaan. Original Sokos Hotel Valjus sijaitsee keskellä Kajaania kaikkien palveluiden keskellä. Modernit ja monipuoliset tilamme mahdollistavat onnistuneet tilaisuudet juuri teidän tarpeisiinne. Tutustu samalla vaikkapa Kajaanin llinnanraunioihin ja upeaan joenvarteen.

Sulje
Pori
Tampere
Turku

Eurajoki

Eurajoki on pirteä 9 500 asukkaan merenrantakunta Satakunnassa, joka valloittaa monipuolisella matkailutarjonnallaan.

Eurajoella on paljon nähtävää ja koettavaa; sykähdyttäviä elämyksiä, mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiivista elämää.
Ainutlaatuinen kartanokulttuuri ja juureva merellisyys ihastuttavat aitoudellaan.

Eurajoki on juuri sopivan kokoinen päiväkävijälle, vaikka nähtävää ja koettavaa riittää myös pidemmäksikin aikaa.

Sulje
Pori
Turku

Euran kunta

Tervetuloa tutustumaan Euraan! Euran rikas esihistoria, Kauttuan Ruukinpuiston yli 300 vuotta vanha teollisuushistoria sekä Alvar Aallon arkkitehtuuri Ruukinpuistossa tarjoavat mielenkiintoisia elämyksiä ja tekemistä koko perheelle. Herkuttele alueen ravintoloissa sekä kahviloissa, ja päivän päätteeksi voit nukahtaa saunanraikkaana valitsemassasi majoituskohteessa.

Sulje
Tampere

Fazer Experience Vierailukeskus

Fazer Experience -vierailukeskus avattiin syksyllä 2016, kun Fazer vietti 125-vuotisjuhlaansa. Vierailukeskuksessa on elämyksellinen näyttely, myymälä, Fazer Café, kokouspalveluita ja erilaisia tapahtumia. Fazer Experience -vierailukeskus on ainutlaatuinen paikka, jossa jokainen voi kokea Fazerin omalla tavallaan.
Näyttelyyn tutustutaan Fazerin oppaiden johdolla ja olemme auki päivittäin. Tietoa palveluista löytyy osoitteesta www.visitfazer.com.

Sulje
Lahti
Tampere
Turku

Flamingo Spa

Flamingo Spa Oy on vuonna 2008 perustettu perheomisteinen yritys. Yritys sijaitsee Vantaalla Viihdekeskus Flamingossa, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. Flamingo Spa tarjoaa asiakkaillensa elämyksellisiä vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Flamingo Spahan kuuluvat seuraavat palveluita tarjoavat yksiköt.
- Koko perheen vesipuisto
- Aikuisten sauna- ja hoitolamaailma (8 saunaa)
- Kolme ravintolaa: Spa Cafe, Deliberi Flamingo, Deliberi Boxi
- Kauneushoitola Day Spa
- Sisäleikkipuisto Naurusaari

Sulje
Pori

FresCo-Ravintolat

FresCo-Ravintolat on Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa toimiva ravintolaperhe ja perheyritys. Intohimonamme on tarjota ihmisläheisiä ja elämyksellisiä ravintolakokemuksia upeissa miljöissä. Tarjoilemme herkullista ja monipuolista lounasta sekä sinulle suunniteltuja tapahtumapaketteja esim. teatterimatkalle. Leipomo- ja konditoriatuotteemme sekä laadukkaat juhla- ja kokouspalvelut tarjoiluineen räätälöimme toiveesi mukaan.
Suunnitellaan onnistunut hetki yhdessä – olet lämpimästi tervetullut!

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

HUK - Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri

Tervetuloa tutustumaan kesään 2022 kesäteatteriesitykseen. Luvassa ihastuttava ja viihdyttävä musiikkikomedia vehreässä kesäteatterimiljöössä.
Huippumuusikoista koostuvan livebändin säestämän esityksen rooleissa nähdään jälleen erinomaisesti laulava, loistava näyttelijäkaarti!

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Tampere

Haminan kaupunki/Hamina Tattoo

Hamina on maailmanluokan pikkukaupunki etelä-Suomessa Suomenlahden rannalla. Hamina on tunnettu mm. ainutlaatuisesta asemakaavastaan, tähdenmuotoisesta linnoituksestaan ja kansainvälisestä sotilasmusiikkifestivaalista, Hamina Tattosta,

Seuraava Hamina Tattoo järjestetään 11.-16.7.2022. Tattoo-viikon ohjelma rakentuu parhaillaan ja siihen kuuluvat perinteiseen tapaan mm. konsertit ja lukuisat ilmaistapahtumat sekä päätapahtumina Hamina Bastionissa järjestettävät upeat Marssishow-esitykset.

Sulje
Lahti

Heinolan kesäteatteri

Suomen parasta kesäteatteria Heinolan täysin katetulla kesäteatterilla jälleen 2022!

Sulje
Lahti
Tampere

Helsingin Kaupunginteatteri

Suomen laajin valikoima näyttämötaidetta. Farssia, draamaa, komediaa, musikaalia, perheteatteria, tanssia, ruotsinkielistä teatteria, klassikoita ja vieläkin enemmän. Vuosittain lähes 30 eri tuotantoa ja yli tuhat esitystä. www.hkt.fi

Sulje
Tampere
Turku

Hopealinjat

Hopealinjat tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia Suomen sisävesillä. Laivamatkailu on hyvä tapa päästä ihailemaan järviluontoa ja pysähtyä nauttimaan elämän ainutlaatuisuudesta. Hopealinjat tarjoaa matkan aikana makuelämyksiä. Kaikissa Hopealinjojen ravintoloissa panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan.

Sulje
Tampere
Turku

Hotelli Salpa

Hotelli Salpa sijaitsee puhdasvetisen Kivijärven rannalla, 15min ajomatkan päässä Lappeenrannasta. Hotelli on karjalaiseen tapaan mutkaton ja vieraanvarainen majapaikka, jonka huoneista ja terassilta on upea näköala järvelle. Hotellista löytyy monipuolinen ravintola, kokoustilat sekä allas- ja saunaosasto. Aktiviteetteja löytyy vuoden jokaiselle päivälle kaikenikäisille vieraille. Tervetuloa nauttimaan luonnosta ja rentoutumaan Salpaan!

Sulje
Lahti
Tampere

Hämeenlinnan Teatteri

Hämeenlinnan kaupunginteatteri on Hämeenlinnassa sijaitseva suomalainen ammattiteatteri. Teatteri tuottaa esityksiä syksyllä 2010 avatulle 350-paikkaiselle päänäyttämölle, joka sijaitsee vanhalla verkatehtaalla.

Sulje
Jyväskylä
Pori
Tampere
Turku

Härmän Kylpylä - Härmä Spa

Viihdettä, vapaa-aikaa, työhyvinvointia, KELAn kuntoutusta.
Länsi-Suomen mahtavin kylpylä- ja kokousmaailma odottaa Etelä-Pohjanmaalla.

Kysy tarjousta Vainion Pasi pasi.vainio@harmankylpyla.fi tai 06 - 4831 600
Oli sitten kyseessä kokoukset, TYKY-päivät tai ryhmämatkat.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Ikaalinen Spa

Pohjolan mielenkiintoisin loman ja työn keskus!
Seikkailijoille, nautiskelijoille, juhlijoille ja uuden etsijöille.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Ikaalisten Matkatoimisto Oy

Me Ikaalisten Matkatoimistossa uskomme, että unohtumattomat lomamuistot muuttavat ihmisen elämän onnellisemmaksi!
Ryhmämatkojen asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi ryhmällesi unohtumattomia hetkiä laivalle, hotelliin, kylpylään ...

Sulje
Jyväskylä
Lahti

Imatran Kylpylä

Imatran Kylpylä on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja täydellinen paikka kylpyläloman, virkistyspäivän tai kokouksen viettoon. Voit majoittua hotelliin, loma-asuntoon tai vaikkapa omaan villaan. Saimaan upea luonto, korkeatasoiset palvelut, ravintolat, kylpylähoidot sekä Ukonniemen monipuoliset aktiviteetit tarjoavat tekemistä ympäri vuoden. Valitse valmis virkistyspäivä- tai kokouspaketti tai ota yhteyttä, niin räätälöimme ryhmällenne täydellisen tilaisuuden, juuri toiveidenne mukaan.

Sulje
Jyväskylä

Jyväskylän Sokos Hotellit ja uusi satamaravintola

Original Sokos Hotel Alexandra ja Solo Sokos Hotel Paviljonki sijaitsevat keskeisellä paikalla Jyväskylässä, sujuvien liikenneyhteyksien äärellä. Useaan kertaan palkittu Paviljonki hemmottelee upeilla huoneillaan ja herkullisella aamiaisella, Alexandrassa saat sydämellisen palvelun kera saman katon alta monipuolisen huonetarjonnan, 15 erilaista kokoustilaa sekä kolmen ravintolan palvelut. Kesällä 2022 Jyväskylän satamaan avattava ravintolakokonaisuus tuo upean lisän tarjontaan.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

KEURUU

Keuruun matkailupalveluita esittelevät Hotelli Keurusselkä sekä Vanhan Keuruun alueelta Pappilan Pidot ja Tiltaltti Shop.
Esittelyssä herkulliset hetket ravintoloissamme, viihde, ohjelmapalvelut sekä aktiviteetit. Majoitus hotellihuoneissa ja tasokkaissa loma-asunnoissa.
Vanhan Keuruun sydän on tunnelmallinen kivinavetta. Täältä löytyy ihastuttava Tiltaltti Shopin vaate- ja lahjapuoti (muotia kaikenkokoisille naisille) ja Keuruun museon näyttelyt. Vanhan Pappilan lounasbuffet ja Pakopelit.

Sulje
Lahti
Tampere
Turku

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Kassiopeia tarjoaa hotelli- ja huoneistomajoitusta ja ravintola- ja kokouspalveluja Levillä ja pääkaupunkiseudulla. Hiljattain avattu Hotel Matts Espoossa majoittaa mukavasti, ja palvelutarjontaa täydentävät Ravintola Freja ja kokoustilat. Seurasaaren Kruunu Helsingin Seurasaaressa toivottaa tervetulleeksi kesäpäivän viettoon niin ryhmät kuin kahvilavieraatkin. Hotel Levi Panorama, Hotel K5 Levi ja Levi Summit Levillä muodostavat upeat puitteet niin loman viettoon kuin tapahtumille.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Keskisen Kyläkauppa

Keskisen Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo 6 miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Elämysten Kyläkaupasta löytyy tavara- ja elintarvikepuodin lisäksi kokonainen ravintolamaailma sekä ainutlaatuinen luksushotelli kokoustiloineen. Ryhmille tarjolla suosittuja opastettuja kiertoajeluita ja ilmaiset kahvit!

Sulje
Pori

Killinkosken Wanha tehdas

Killinkosken Wanha Tehdas - monipuolinen ja suosittu nähtävyys Virtain Killinkoskella. Museot, taide- ja valokuvanäyttelyt, museaaliset kokoelmat, tehdasmyymälä, kahvila. Kesällä avoinna kuukausittain vaihtuvat taidenäyttelyt ja iso kirpputorihalli.

Sulje
Jyväskylä
Pori
Tampere
Turku

Kokoushotelli Murikanranta

Murikanranta on ainutlaatuinen kokoushotelli Tampereen Teiskossa, keskellä ei mitään. Juuri siksi meillä on kaikki, mitä onnistuneelta hotellielämykseltä toivot. Pirkanmaan järviluonnon ympäröimässä, vasta remontoidussa hotellissa on helppo järjestää juuri sellainen tilaisuus kuin haluat. Piristä kokouspäivääsi monipuolisilla aktiviteeteilla, ohjelmanumeroilla tai ulkoilulla. Kokouspäivän päätteeksi voit myös vaihtoehtoisesti rentoutua saunassa tai porealtaassa, nauttien lasillisen kuohuvaa.

Sulje
Pori
Turku

Kokouskeskus Puistotorni

TEATTERI, TARJOILUT, KOKOUS- JA JUHLAPALVELUT
Kaikki saman katon alla Hämeenpuistossa, Tampereella.

Sulje
Lahti

Kotkan Kaupunginteatteri

KKT sijaitsee Kymijoen suulla, Itäisen Suomenlahden kauniilla Kotkansaarella. Ohjelmistossamme on musiikkiteatteria, klassikoita, komediaa ja lasten teatteria. Stand up-esityksiä tarjoamme joka tammikuu Komediapäivillä. Yksi estradeistamme sijaitsee kuuluisassa, jopa pahamaineisessa, merimieskapakassa Ravintola Kairossa. Kotkassa on myös lukuisia palkittuja puistoja, sekä Kymi Sinfonietta, Merikeskus Vellamo ja akvaariotalo Maretarium – ja me kaikki neljä olemme samalla saarella!

Sulje
Lahti

Kruunupuisto

Kruunupuiston kuntoutuskeskus ja hotelli sijaitsee Punkaharjun kansallismaisemassa Saimaan kauneimmalla paikalla. Tarjoamme kuntoutusta sekä hotelli- ja ravintolapalveluita, lomia ja tekemistä vapaa-aikaan. Kruunupuisto on oiva paikka kokouksille ja tarjoamme myös monipuolisia työhyvinvointipalveluita. Meitä ympäröivästä upeasta harjuluonnosta lataat kaikkina vuodenaikoina voimavaroja niin arkeen kuin vapaa-aikaan.

Sulje
Jyväskylä
Tampere

Kylpylähotelli Rauhalahti

Rauhalahti sijaitsee 5 km Kuopion keskustasta, Kallaveden rannalla. Tarjolla kylpylä- ja hoitopalvelut, omatoiminen liikunta sisällä ja ulkona, ryhmille ohjatut liikunta- ja lomaohjelmat. Iltaviihteenä orkesteritansseja, iltamia, karaokeiltoja. Erikoisuutena ohjelmalliset savusaunaillat aidolla Jätkänkämpällä - yleiset ja yksityiset illat. Alue tarjoaa lisäksi luontopolut, ladut, kalastustuotteita, kesäteatteria, keilausta, minigolfia, tennistä/padelia. Kokous- ja tyky/tyhytuotteet

Sulje
Jyväskylä
Lahti

Kyyhkylän Kartano ja Hotelli

Kyyhkylän Kartano ja Hotelli Saimaan rannalla tarjoaa upeat puitteet lomalle tai yritystilaisuuteen.
Vuonna 1856 rakennetussa ja 2005 hotellikäyttöön kunnostetussa Kartanohotellissa koet rauhallisen tunnelman, joka houkuttelee viipymään useammankin yön. Modernia majoitusta kokoustiloineen tarjoaa puolestaan Kartanon vieressä sijaitseva, vuonna 2011 valmistunut hotelli Rustholli. Hyvät yöunet, palveleva henkilökunta ja maittava ruoka on valttimme.

Sulje
Lahti

Lahden kaupunginteatteri

Lahden kaupunginteatteri perustettiin vuonna 1946, kun Lahden Teatteri – Hämeen Maakuntateatteri ja Lahden Työväen Näyttämö yhdistivät voimansa. Kaupunginteatteri muutettiin täyskunnalliseksi vuoden 1950 alusta.

Lahden kaupunginteatteri avasi ensimmäisen näytäntökautensa nykyisessä teatteritalossa syyskuussa 1983. Vuotta aikaisemmin teatterirakennus oli palkittu Vuoden betonirakenne -palkinnolla.

Teatterin kolmelle näyttämölle tuote­taan vuosittain 7 - 9 uutta näytel­mää.

Sulje
Jyväskylä
Lahti

Lappeenranta

Euroopan vihrein kaupunki, EGLA 2021 voittaja Lappeenranta tarjoaa viehättäviä elämyksiä sekä ympärivuotisia luontomatkailukohteita

Sulje
Lahti
Tampere
Turku

Launokorpi

J & M Launokorpi Oy on bussimatkatoimisto ja matkajärjestäjä, jonka päätoimialueena on Turun saaristo. Olemme 95-vuotias perheyritys ja järjestäneet vuosikymmenten aikana onnistuneita matkapaketteja Suomessa ja ulkomailla. Toimimme saaristossa ja tunnemme alueen ja sen matkailutoimijat erityisen hyvin. Tehdään yhdessä sinunkin ryhmällesi ikimuistoinen saaristomatka!

Sulje
Turku

Lohja Spa & Resort

Lohja Spa & Resort sijaitsee luonnonkauniilla alueella, Lohjanjärven rannalla Karjalohjalla, vain reilun tunnin automatkan päässä Turusta. Uudistetun elämyskylpylän lisäksi tarjoamme vieraillemme mukavaa majoitusta, monipuolisia hemmottelu-hoitoja, hyvää ruokaa ja erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia aina pyöräilystä melontaan. Hyvinvarustettu kuntosali ja iso monitoimihalli mahdollistaa myös sisäliikuntaan. Upea Fiskarsin ruukkikylä, Tytyrin kaivos,Mustion Linna sijaitsevat 20min matkan päässä

Sulje
Turku

Loimaan matkailu

Löydä maaseutukaupungin monet puolet!

Perinteisiä sekä uniikkeja ja mystisiä kulttuurielämyksiä. Vauhdin hurmaa, tanssin taikaa, jännittäviä kokemuksia. Tilaa hengittää luonnon rauhassa. Nauti maaseutukaupungin maanläheisestä, välittömästä ja ystävällisestä tunnelmasta. Loimaa on aina matkan varrella ja helposti saavutettavissa!

Sulje
Jyväskylä
Tampere

Lomaseutu - Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas, Viitasaari

Matkailupalveluja Lomaseudun luontomatkailuparatiisissa: Salamajärven ja Pyhähäkin kansallispuistot, Viitasaaren kosket, lähiruokaherkut, idylliset maaseutumatkailukohteet ja majoituspaikat luovat puitteet, joista voimme rakentaa valmiit palvelupaketit eri kokoisille ryhmille. Alueellinen SydänSuomen Keskusvaraamomme toteuttaa palvelut toiveenne mukaan, tiedustelut ja varaukset: www.sydansuomi.fi

Sulje
Jyväskylä
Pori
Tampere

Marttinen - Nuorisokeskus - Kokous- ja juhlatalo

Marttinen on viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille leireille, kursseille, koulutuksille, juhlille ja muille tapahtumille ympäri vuoden. Tarjolla on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuudet omatoimisiin ohjelmiin. Tilojemme suunnittelussa on huomioitu liikuntaesteettömyys.
Henkilökuntamme auttaa ammattitaitoisesti leirisi tai tapahtumasi suunnittelussa.
Marttisessa toteutat myös useampi vuorokautisen tapahtuman majoituksineen ja laadukkaine ruokailuineen.

Sulje
Pori
Tampere
Turku

Mielikylä

Mielikylä on Luoteis-Pirkanmaalla ja Jämijärvellä. Mielikylään kuuluu joukko matkailukohteita Luoteis-Pirkanmaalla.
Meillä vieraillessasi pääset kokemaan aidon kylätunnelman ja viet mukanasi kotiin pullotettua kesää, sielumusiikkiasi, reseptejä arkesi maustamiseen ja taitoja, joita kehosi kaipasi. Upota kätesi kansanperinteeseen. Osallistu aidon musiikin luomiseen. Löydä lihakset, joilla mattoa kudotaan. Tunne metsien ja niittyjen tuoksu. Inspiroidu maisemasta ja siitä syntyneestä taiteesta.

Sulje
Jyväskylä
Lahti

Mikkelin Teatteri

Mikkelin Teatteri on 100-vuotias teatteri, joka toimii vanhassa palolaitoksen rakennuksessa Mikkelin keskustassa. Mikkelin Teatterissa on ensi-iltoja noin kuusi vuodessa, mikä sisältää myös Naisvuoren kesäteatterin esityksen. Tämän lisäksi teatterissa nähdään läpi vuoden monipuolisesti erilaisia vierailuesityksiä.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Ms Rhea

Tervetuloa viihtymään Jyväskylän satamaan ja Päijänteen laineille!

Sulje
Jyväskylä
Lahti

Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna / Vaakuna Mikkeli

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme Etelä-Savoon! Lukuisat ravintolat, monipuoliset kokousmahdollisuudet, kaksi Original Sokos hotellia ja Kesähotelli Tott tarjoavat vieraillemme unohtumattomia elämyksiä ympäri vuoden niin Mikkelissä, Savonlinnassa kuin Pieksämäellä. Erilaiset tilaisuudet ja juhlat onnistuvat kauttamme myös keskiaikaisen Olavinlinnan upeissa tiloissa. Muistathan myös historiallisen Mikkelin Klubin Mikkelin torin laidalla.

Sulje
Jyväskylä

Pieksämäki matkailu

Pieksämäki tarjoaa helposti saavutettavan ja monipuolisen matkailukohteen keskellä Suomea. Kulttuurikeskus Poleeni, VedenjakajaReitistö, Veturitallit, tapahtuma-areena Veturitori, Hiekanpään alue, uudistunut kauppatori, Nukkekoti, Haapakosken Ruukki, Partaharjukeskus, Pöyhölän Pappila, Hilpeä Hospodar, Jäppilän Kievari ja paljon muuta kivaa.
Tapahtumistamme Big Wheels harrasteajoneuvotapahtuma Savo Vintage messuineen on maankuulu. Pieksäjäiset crossfit-kisa Veturitorin suosittu urheilutapahtuma.

Sulje
Jyväskylä
Lahti

Pohjolan Matka

Pohjolan Matka on suuri, kotimainen matkatalo, jonka toimialaa ovat linjaliikenne, tilausajopalvelut sekä matkapalvelut. Olemme erikoistuneet räätälöityihin ryhmämatkoihin, jotka ovat erikoisosaamistamme. Ryhmämyynnin asiantuntijamme osaavat suunnitella kaikenlaisille ryhmille turvalliset, mielenkiintoiset ja toimivat matkapaketit kaikkialle. Pohjolan Matka on juuri saanut sekä ISO 14001 -ympöäristösertifikaatin että kestävän matkailun Sustainable Travel Finland -merkin.

Sulje
Lahti
Turku

Porvoo Tours Oy/Kaj Forsblom Oy

Olemme porvoolainen matkanjärjestäjä joka suunnittelee erilaisille ja erikokoisille ryhmille kaikenlaisia ohjelmia, matkoja ja kokouspäiviä. Opaspalvelumme takaa mielenkiintoisia opastuksia lähiseudulla.
Kaj Forsblom Oy
Olemme pitkän perinteen omaava perheyritys joka on erikoistunut tilausajokuljetuksiin kotimaassa ja ulkomailla. Ystävälliset ja ammattitaitoiset kuljettajamme sekä nykyaikaiset bussimme takaavat ryhmille mukavia ja turvallisia matkoja.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Päijänne-Risteilyt Hilden

Risteilyt ja laivamatkat Päijänteellä. Jyväskylästä, Lahdesta, Heinolasta, Äänekoskelta. Ohjelmassa lyhyistä lounasristeilyistä koko päivän laivamatkoihin Päijänteen alueella. Palvelukykyiset laivat palvelevat 10 - 175 hengen ryhmiä. Risteilyjä myös tilauksesta toiveiden mukaan. Laivoilla hyvät ravintolapalvelut ja omat keittiöt, joissa valmistamme tarjoilut laivalla. Laivat: s/s Suomi, m/s Suomen Suvi, m/s Suomen Neito ja m/s Suometar.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Ravintola Gösta

Ravintola Göstan makuelämykset syntyvät laadukkaista sesongin mukaisista paikallisista raaka-aineista. ”Paikallista kansainvälisesti” onkin ravintoloitsija Henry Tikkasen tunnuslause. Ravintolan tarjonnassa tuntuvat suomalaisesta luonnosta kumpuavat maut.
Göstan ravintolassa järjestyvät ryhmälounaat, kokoustarjoilut ja kahvitukset.
Olipa seurueenne pieni tai suuri, ravintolan henkilökunta palvelee ryhmäänne ammattitaidolla.

Sulje
Jyväskylä
Lahti

Savonlinnan teatteri

Suuria tunteita Savonlinnan Teatterissa jo yli 100 vuoden ajan!

Savonlinnan Teatteri on ammattiteatteri, joka perustettiin vuonna 1914. Teatteri toimii vuonna 2002 rakennetussa Savonlinnasalissa, joka sijaitsee aivan Savonlinnan keskustassa, Kasinonsaarilla. Syyskauden 2021 ohjelmistossa mm. tunteita herättävä musiikkinäytelmä Junnu - Sydämeni tänne jää ja kipeän lempeä perhekomedia Mummun saappaassa soi fox. Helmikuussa 2022 ensi-iltansa saa Marilynistä kertova musikaali Hiomaton timantti!

Sulje
Pori
Tampere

Scandic hotellit

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju, jolla on toiminnassa tai kehitteillä yli 280 hotellia kuudessa maassa. Suomessa toimimme 25 paikkakunnalla ja operoimme myös kansainvälisiä hotellibrändejä; Hilton, Holiday Inn, Crowne Plaza Helsinki Hesperia sekä Hotel Indigo Helsinki-Boulevard hotelleja.
Tule tapaamaan meitä ja kuulemaan lisää ryhmämatkamahdollisuuksista ja uusista hotelleistamme mm. Scandic Grand Central Helsinki ja marraskuussa avautuva ikoninen Turun Scandic Hamburger Börs.

Sulje
Jyväskylä
Tampere

Seinäjoki - tapahtumien suurkaupunki

Tervetuloa Seinäjoella, tapahtumien suurkaupunkiin. Sinä otat meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse ja me kartoitamme maksutta puolestasi tarvittavat palvelut: kokoustilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja halutessasi myös oheisohjelmat. Kaupungin muuntautuvat sekä monipuoliset kokoustilat yhdessä maksuttoman palvelumme ja paikallistuntemuksemme kanssa antavat tukevan perustan kokousten ja tapahtumien onnistumiselle. Tervetuloa!

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Serlachius-museot

Serlachius-museot sijaitsevat Järvi-Suomen sydämessä, Mänttä-Vilppulassa. Museot tarjoavat ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä taiteen, arkkitehtuurin ja historian parissa sekä upeita maisemia kulttuurihistoriallisesti merkittävää ympäristöä unohtamatta.

Sulje
Lahti

Sinfonia Lahti

Me Sinfonia Lahdessa haluamme luoda musiikkielämyksiä, joiden väreet kantautuvat sisään sieluihin. Se sykkii, se värähtelee, se pulppuaa. Sillä on voima kohottaa, lohduttaa ja sanoittaa sellaisiakin tunteita, joille ei löydy sanoja. Tuotamme laadukkaita ja taiteellisesti tinkimättömiä, kansainvälisen tason musiikkielämyksiä, jotka aiheuttavat väreitä - tunteita kaikissa sävellajeissa.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Sodan ja rauhan keskus Muisti

Sodan ja rauhan keskus Muisti on tiedekeskus, joka kertoo sodan vaikutuksista ihmisiin ja yhteiskuntaan. Viimeisintä teknologiaa käyttävät näyttelyt vievät sinut sodan kokemuksiin.
Päämajamuseo ja Muisti muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, joiden näyttelyt käsittelevät sodan ja rauhan teemoja sekä sotaa ilmiönä.
Muisti on niille, joita sodan historia kiinnostaa, ja erityisesti niille, joita se ei kiinnosta.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Tampere
Turku

Sokos Hotellit Lahti ja Hämeenlinna

Hienot hetket eivät ole sattumaa - Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Uusittu hotelli Vanajaveden äärellä - Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

Sulje
Jyväskylä

Sokos Hotels Oulu, Rovaniemi & Levi

Pohjois-Suomi kutsuu viihtymään! Uudistettu kaupunkihotellimme Oulussa, lämminhenkinen hotellimme Rovaniemellä sekä Lapin rauhaa ja elämyksiä tarjoileva hotellimme Levillä odottelevat sinua jo vieraaksemme. Hotellit sijaitsevat lähellä palveluja taaten sinulle onnistuneen vierailun nauttien pohjoisesta elämänmenosta ja ainutlaatuisesta ympäristöstä aktiviteetteineen.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Tampere

Sokos Hotels Pohjois-Karjala

Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu - Kau­pun­gin sy­dä­mes­sä
Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu - Upeasti uusitut tilat
Break Sokos Hotel Koli
Break Sokos Hotel Bomba

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Tampere
Turku

Sokos Hotels Puijonsarvi, Tahko ja Koljonvirta

BREAK SOKOS HOTEL TAHKO
Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee lähellä kaikkia Tahkon palveluja sekä laskettelukeskusta.
Meillä liikutaan ympäri vuoden:
Lumettomaan aikaan kaksi golf-kenttää, maastopyöräilyreitit, retkeilyreitit ja monet muut aktiviteetit tuovat päivääsi iloa.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Puikkari on Itä-Suomen suurin hotelli, jossa tunnelma on lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa. Hotellissa on noin 20 erilaista kokoustilaa erilaisiin kokoustarpeisiin.

Sulje
Lahti

Suomen Metsämuseo Lusto

Suomen Metsämuseo Lusto tarjoaa oivalluksia ja erilaisia näkökulmia metsän ymmärtämiseen. Metsäkulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo sijaitsee Punkaharjulla, keskellä kauneinta itäsuomalaista harju- ja järviluontoa.

Sulje
Lahti
Tampere
Turku

Suomen Saaristo - Finlands Skärgård

Saariston matkailuneuvonta, Saariston Rengastiet ja lautta- sekä yhteysalusaikataulut, Palvelut saaristossa, ulkosaaristo ja käyntikohteet.

Sulje
Turku

Suomen maatalousmuseo Sarka

Suomen maatalousmuseo Sarka on maatalouden valtakunnallinen vastuumuseo, joka avattiin kesällä 2005. Toukokuussa 2021 Sarka valittiin vuoden museoksi. Museossa on näyttelyiden lisäksi ulkoalue, lounasravintola ja kahvila, museomyymälä sekä kokous- ja juhlatiloja. Lounas- ja pitoravintolassa on tarjolla maukasta maalaisruokaa, kahvia ja pikkupurtavaa. Ryhmille kahvit ennakkotilauksesta. Iltatilaisuuksiin tai suuremmille ryhmille tilauksesta myös monipuolinen noutopöytä asiakkaan toiveiden mukaan.

Sulje
Lahti
Tampere

TAHKOcom

Tahko on yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista matkailukeskuksista, jossa tekemistä riittää ympäri vuoden. Keskeisen sijainnin ansiosta Tahko on helposti saavutettavissa mistä päin Suomea tahansa. TAHKOcom on alueen keskusvaraamo, jonka valikoimasta löytyy yli 800 majoituskohdetta hotellihuoneista mökkeihin. TAHKOcom tarjoaa yrityksille alueen kaikki palvelut kätevästi samasta paikasta.

Sulje
Tampere
Turku

Tampere Filharmonia ja Tampere-talo

Tampere Filharmonia on ainoa täysimittainen sinfoniaorkesteri pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Sen taiteellinen johtaja on Santtu-Matias Rouvali, ja kotipaikka Tampere-talo. Orkasteri soittaa sinfoniakonsertteja syksystä kevääseen lähes viikoittain. Mukana on myös barokkimusiikkia ja lastenkonsertteja. Lisäksi orkesteri on vuosittain mukana ooppera- ja balettituotannoissa yhteistyössä Tampere-talon kanssa. Orkesterin kamarimusiikkisarja Faunien iltapäivä täyttää kuluvana vuonna 25 vuotta.

Sulje
Tampere
Turku

Tampere-talo

POHJOISMAIDEN SUURIN KULTTUURI- JA KONGRESSIKESKUS. Elämystalossamme järjestetään yli tuhat tapahtumaa, konserttia ja kokousta vuodessa. Meille on helppo tulla, ja monipuolisissa tiloissamme viihtyvät niin pienet kuin suuretkin ryhmät. Kävijöillämme on mahdollisuus herkutella ravintola Tuhtossa ja tehdä löytöjä Tampere-talo Shopissa. Saman katon alla kotiaan pitävät myös Tampere Filharmonia, maailman ainoa Muumimuseo ja Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Tampereen Komediateatteri

Teatteri aikuisille ja lapsille, kesällä ja talvella. Teatterin 30-vuotisjuhlanäytelmänä maailmanensi-ilta Levätkää rauhassa Komisario Palmu. Teatterilla onnistuu myös ruokailu, kokoukset, häät ja muut juhlat.

Sulje
Pori
Turku

Tampereen Työväen Teatteri

TEATTERI, TARJOILUT, KOKOUS- JA JUHLAPALVELUT
Kaikki saman katon alla Hämeenpuistossa, Tampereella.

Sulje
Lahti
Tampere

Tapahtumahotelli Tallukka

Tapahtumahotelli Tallukka sijaitsee näköalapaikalla harjulla,
kahden suuren vesistön välissä, Päijänteen ja Vesijärven. Tallukan
toimivissa tiloissa lähialueen luontoa ja käyntikohteita hyödyntäen
järjestät niin kokoukset kuin ryhmämatkat.
Tallukan maankuulut tanssit Suomen huippuartistien tahdittamana
tuovat lisäarvoa Tallukan iltaohjelmaan. Tilavista huoneistamme
aukeavat kauniit maisemat, joita voit ihastella joko parvekkeelta
tai patiolta.
Ystävällinen palvelu on meille kunnia-asia.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Teatteri Eurooppa Neljä

Teatteri Eurooppa Neljä on Suomen suurin kiertävä ammattiteatteri. Kierrämme ympäri Suomen ympäri vuoden. Kotipaikkamme on Jyväskylä. Olemme erikoistuneet musiikkiteatteriin, kaikissa esityksissämme on mukana liveorkesteri. Ohjelmistossamme on laadukkaat lastenteatteriesitykset sekä aikuisille ja senioreille suunnatut kabaree-esitykset ja perinteisempiä näytelmiä. Teatterimme on tunnettu myös huippusuosituista kesäteatteriesityksistä. Hyvän tuulen kansanteatteri!

Sulje
Jyväskylä
Lahti

Teatteri Imatra

Imatra Base Camp Oy on Imatran kaupungin myynti- ja markkinointiorganisaatio. Se vastaa mm, Imatran kaupungin tapahtuma- ja urheilitilojen myynnistä sekä teatteri Imatran markkinoinnista.

Sulje
Turku

Turun Kaupunginteatteri

Pitkä odotus purkautuu Turun teatterisyksyssä.

Alueen suurimpana teatterina Turun Kaupunginteatteri tarjoaa monenlaisia kohderyhmiä kiinnostavia esityksiä. Koronan jälkeen saa nauraa ja hulvaton komedia Tämä on ryöstö tarjoaa sen. Kysy siskoilta -esitys on lämminhenkinen musiikillinen elämys. Elämänvalintoja käsittelevä Aleksis Kiven klassikko Kullervo tarjoaa tummaa draamaa. Ja ohjelmistossa jatkava Nokia viihdyttää kiinnostavalla esityksellään.

Lämpimästi tervetuloa teatteriin!"

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

VISITTURKU.FI

TUL TURKKU!

Et sunka sä mittä ohjelma tarttis?

Laita meille postia tai pirauta puhelimella, niin kokoamme toiveiden mukaan ohjelmanne; museot, risteilyt, kaffetukset, majoitukset tai vaikka teatteripiletit.

Matkailija nauttii Aurajokivarren maisemista, jonka reitti kulkee tois puol jokke ja täl puol jokke ja ehkä jopa risteilyllä Åbosta Turkuun – tiätty Föril!
Mut ei täsä kaik.
Kun tulee nälkä - niin viä ryhmäs syämä johonki mukavan paikkaan – ota vaik Food Walk kortti föli.

Fundera, tiärävvaik sul tulis kiva reissu?

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Valamon Risteilyt

Kauniissa Itä-Suomessa, Heinäveden Reitin äärellä sijaitseva monipuolinen matkailualan toimija. Tarjoamme majoitusta Camping-alueellamme sekä mökeissämme.

Kesästä -21 alkaen, yhteistyössä Valamon Luostarin kanssa, tarjoamme risteilypaketteja kauniilla Pohjois-Saimaan vesistöllä sekä Luostari Kanavien reitillä. Matkalla luostariin voit kokea mm.historiallisen Taivallahden kanavan kauneuden sekä Varistaipaleen Kanavan huikean yli 14 metrin korkeuseron.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Valamon luostari

Kiireettömyys kutsuu Valamoon, hiljentymisen paikkaan.
Valamon munkkiluostari on ortodoksisen uskonelämän ja kulttuurin elävä keskus. Luonnonkauniilla Heinävedellä sijaitseva luostari ottaa vieraita vastaan ympäri vuoden. Nykypäivän ihmiselle luostarin levollinen ilmapiiri ja ympäröivä luonto tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden rauhoittumiseen kaukana kaikesta kiireestä.

Sulje
Tampere

Viikinsaaren kesäteatteri

Kesäteatteri

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Viking Line

Viking Linen ryhmämatkat tarjoavat seurueellenne kattavat mahdollisuudet unohtumattomaan yhdessäoloon. Punaiset laivat vievät ryhmänne risteilylle Tukholmaan, Tallinnaan tai Maarianhaminaan. Voitte valita nopean, yhden päivän mittaisen pistäytymisen merellä tai vaikka useamman päivän ryhmämatkan hotelliyöpymisineen.

Sulje
Jyväskylä
Tampere

Virtain kaupunki

Virrat on suosittu kesäkaupunki puhtaiden vesistöjen varrella Pohjois-Pirkanmaalla. Kauniit maisemat ja rikas kulttuuriperintö tarjoavat monipuolista nähtävää ja koettavaa. Kesällä Virroille voi saapua vaikka Höyrylaiva Tarjanteen kyydillä. Kuuluisat Torisevan rotkojärvet ovat nähtävyys, jota ei kannata ohittaa, entisajan tunnelmaan on mahdollista sukeltaa Perinnekylän opastetulla kierroksella tai Killinkosken Wanhalle tehtaalla, jossa lukuisia museo- ja näyttelykohteita.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Visit Jyväskylä Region

Visit Jyväskylä Region vastaa koko Jyväskylän seudun matkailumarkkinoinnista ja -neuvonnasta.

Sulje
Lahti
Turku

Visit Kaarina

Merellisessä Kaarinassa on paljon nähtävää ja koettavaa. Tutustu historiallisiin linnanraunioihin, seikkaille luontokohteissa, nuku hyvin ja syö herkullista ruokaa!

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Tampere
Turku

Visit Kotka-Hamina-Loviisa

Vain reilu tunti Helsingistä itään, Suomenlahden rannalla Kotkan, Haminan ja Loviisan seutu kutsuu kokemaan uutta. Merenrantakaupunkiemme idylliset kujat ja rajaseudun rikas historia tarjoavat paljon nähtävää. Kotkassa voi tutustua palkittuihin puistoihin ja Merikeskus Vellamon kiehtoviin näyttelyihin. Hamina Tattoon sotilasmusiikkifestivaali soi kesällä ja oppaat tutustuttavat linnoituskaupungin tuhansiin tarinoihin. Strömforsin ruukki ja Malmgårdin kartano ihastuttavat Loviisassa.

Sulje
Jyväskylä
Tampere
Turku

Visit Levi

Levi on ympärivuotinen matkailukeskus napapiirin pohjoispuolella. Levi tarjoaa erinomaiset palvelut ja ainutlaatuisen ympäristön lomailuun, koulutuksiin, konferensseihin ja tapahtumiin – arktisen luonnon ympäröimänä.
Alueen paikalliset asiantuntijat auttavat Sinua kaikissa järjestelyiden vaiheissa. Saat parhaat vinkit ja käytännön avun suunnittelussa, varauksissa sekä sisällöntuotannossa.
Levillä kokouskin on elämys!

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Visit Mikkeli

Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja edistää Mikkelin seudun matkailun ja vapaa-ajan asutuksen yleisiä edellytyksiä ja kuntien ja matkailuelinkeinon yhteistoimintaa.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Visit Naantali

Ihana Naantali, Pohjolan Portofino, on kohde, johon rakastuu helposti. Viehättävä vanha kaupunki ja iloisesti kuhiseva vierasvenesatama kauniin luostarikirkon kupeessa luovat kokonaisuuden vailla vertaansa. Naantalissa on aikaa tanssille, taiteelle ja hauskanpidolle. Kerää muistoja, jotka jäävät elämään mieleesi.

Majoitukset, opastukset, aktiviteetit, pyörävuokraukset ja Naantalin Asuntomessujen 2022 oheisohjelmat sekä tapahtumat yksittäisille ja ryhmille – ole meihin yhteydessä ja kysy lisää.

Sulje
Tampere

Visit Suomussalmi

Suomussalmi kutsuu sinut lukuisten järvien, metsien ja harjujen maille jylhiin maisemiin. Täällä kohtaat vaikuttavan Hiljaisen Kansan, kuulet Soivat Metsän, vaikutut vahvasta sotahistoriasta ja Raatteentiestä ja tutustut kirjailija Ilmari Kiannon taiteilijakotiin järviristeilyn lomassa. Kesän kulttuuritarjontaan kuuluu esimerkiksi kesäteatteri ja Raatteenjoki -ooppera.
Visit Suomussalmi kokoaa monipuolisen ohjelman teidän ryhmälle tai osaksi teidän kiertomatkaanne.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Visit Vaasa

Vaasan seudun matkailu, Visit Vaasa toimii kahdeksan kunnan alueella. Opasvälitys, ryhmäpaketit sekä kiertomatkoille että yritysryhmille. Upea Unescon maailmanperintöalue, Merenkurkun saaristo ja Strömsö on mieluisia käyntikohteita, kaupungin museot ja nähtävyydet, hyvä ravintola ja kahvila tarjonta, teatterit ja muu kulttuuri. Vaasan seudulla viihtyy varmasti! Tervetuloa

Sulje
Jyväskylä
Tampere

Visit Vuokatti

Vuokatin Matkailukeskus Oy:n (VMK) tehtävänä on vastata Vuokatin matkailualueen matkailumarkkinoinnista kotimaassa sekä kansainvälisen matkailun kehittämisestä. Suomen hiihtokeskusyhdistys ry on palkinnut Vuokatin Vuoden hiihtokeskuksena 2020. Vuokatti valittiin myös Vuoden matkailualueeksi 2019 ja Vuokatti oli kolmas vuoden 2020 valinnoissa. Vuoden matkailualueen valitsevat Suomen matkailualan liitto SMAL, Visit Finland ja Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Ähtäri Zoo

Ähtäri Zoo on luonnonmukainen eläinpuisto, joka tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä vuoden jokaisena päivänä, tehden samalla pitkäkestoista työtä uhanalaisten lajien suojelemiseksi. Eläinpuistossa on kolme erilaista kohdetta, Pandatalo, puistokierros ja kotieläintila Farmi. Eläinpuiston vieressä on Hotelli Mesikämmen, leirintäalue, keilahalli ja Mesikämmen -kylpylä.

Sulje
Turku

Åbo Svenska Teater

Åbo Svenska Teater on Suomen vanhin teatteri ja edustaa alueemme ja koko maamme historiallisia ja kulttuurisia arvoja.

Sulje

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.