Vieraaksi Suoma-messuille

Suoma on huipputapaaminen, jossa kohtaavat parhaalla tavalla matkailupalveluiden tarjoajat ja asiantuntevat asiakkaat.

Hyvä matka-asioista vastaava,

etsitkö sopivaa paikkaa kokoukselle? Kaipaatko uusia ideoita ryhmämatkoille?
Oletko vailla raikkaita vinkkejä kiinnostavista kohteista ja viihtyisistä majapaikoista?
Haluatko tietoa uusista elämyksistä ja nähtävyyksistä?

Tule mukaan Suomaan tutustumaan uusimpaan matkailutarjontaan!

Tapahtumassa on pientä ruokatarjoilua ja tilaisuus on kutsuvieraille maksuton. Voit saapua milloin tahansa tapahtuman aukioloaikana ja tutustua vapaasti tarjontaan.

9.30 / 11.00 SUOMA -tapahtuma auki kutsuvieraille (porrastetut ajat)
Messut ja tarjoilut esillä koko tapahtuman ajan
13.00 SUOMA -tapahtuma päättyy

Muutokset ovat mahdollisia.

Näytteilleasettajat

Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku
Jyväskylä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Original Sokos Hotel Valjus

Break Sokos Hotel Vuokatti sijaitsee keskellä Suomen monipuolisinta ympärivuotista matkailualuetta.Hotellissamme on mahdollista järjestää niin pienemmät, kuin isommatkin tilaisuudet yhdistettynä alueen monipuoliseen aktiviteettitarjontaan. Original Sokos Hotel Valjus sijaitsee keskellä Kajaania kaikkien palveluiden keskellä. Modernit ja monipuoliset tilamme mahdollistavat onnistuneet tilaisuudet juuri teidän tarpeisiinne. Tutustu samalla vaikkapa Kajaanin llinnanraunioihin ja upeaan joenvarteen.

Sulje
Tampere

Fazer Experience Vierailukeskus

"Fazer Experience -vierailukeskus avattiin syksyllä 2016, kun Fazer vietti 125-vuotisjuhlaansa. Vierailukeskuksessa on elämyksellinen näyttely, myymälä, Fazer Café, kokouspalveluita ja erilaisia tapahtumia. Fazer Experience -vierailukeskus on ainutlaatuinen paikka, jossa jokainen voi kokea Fazerin omalla tavallaan.
Näyttelyyn tutustutaan Fazerin oppaiden johdolla ja olemme auki päivittäin. Tietoa palveluista löytyy osoitteesta www.visitfazer.com."

Sulje
Jyväskylä
Lahti

Imatran Kylpylä

Imatran Kylpylä on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja täydellinen paikka kylpyläloman, virkistyspäivän tai kokouksen viettoon. Voit majoittua hotelliin, loma-asuntoon tai vaikkapa omaan villaan. Saimaan upea luonto, korkeatasoiset palvelut, ravintolat, kylpylähoidot sekä Ukonniemen monipuoliset aktiviteetit tarjoavat tekemistä ympäri vuoden. Valitse valmis virkistyspäivä- tai kokouspaketti tai ota yhteyttä, niin räätälöimme ryhmällenne täydellisen tilaisuuden, juuri toiveidenne mukaan.

Sulje
Jyväskylä
Pori
Tampere
Turku

Kokoushotelli Murikanranta

Murikanranta on ainutlaatuinen kokoushotelli Tampereen Teiskossa, keskellä ei mitään. Juuri siksi meillä on kaikki, mitä onnistuneelta hotellielämykseltä toivot. Pirkanmaan järviluonnon ympäröimässä, vasta remontoidussa hotellissa on helppo järjestää juuri sellainen tilaisuus kuin haluat. Piristä kokouspäivääsi monipuolisilla aktiviteeteilla, ohjelmanumeroilla tai ulkoilulla. Kokouspäivän päätteeksi voit myös vaihtoehtoisesti rentoutua saunassa tai porealtaassa, nauttien lasillisen kuohuvaa.

Sulje
Pori
Tampere
Turku

Mielikylä

"Mielikylä on Luoteis-Pirkanmaalla ja Jämijärvellä. Mielikylään kuuluu joukko matkailukohteita Luoteis-Pirkanmaalla.
Meillä vieraillessasi pääset kokemaan aidon kylätunnelman ja viet
mukanasi kotiin pullotettua kesää, sielumusiikkiasi, reseptejä arkesi maustamiseen ja taitoja, joita kehosi kaipasi. Upota kätesi
kansanperinteeseen. Osallistu aidon musiikin luomiseen. Löydä
lihakset, joilla mattoa kudotaan. Tunne metsien ja niittyjen tuoksu. Inspiroidu maisemasta ja siitä syntyneestä taiteesta."

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Päijänne-Risteilyt Hilden

Risteilyt ja laivamatkat Päijänteellä. Jyväskylästä, Lahdesta, Heinolasta, Äänekoskelta. Ohjelmassa lyhyistä lounasristeilyistä koko päivän laivamatkoihin Päijänteen alueella. Palvelukykyiset laivat palvelevat 10 - 175 hengen ryhmiä. Risteilyjä myös tilauksesta toiveiden mukaan. Laivoilla hyvät ravintolapalvelut ja omat keittiöt, joissa valmistamme tarjoilut laivalla. Laivat: s/s Suomi, m/s Suomen Suvi, m/s Suomen Neito ja m/s Suometar.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Sokos Hotellit Lahti ja Hämeenlinna

"Hienot hetket eivät ole sattumaa - Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Uusittu hotelli Vanajaveden äärellä - Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna"

Sulje
Jyväskylä

Sokos Hotels Oulu, Rovaniemi & Levi

Pohjois-Suomi kutsuu viihtymään! Uudistettu kaupunkihotellimme Oulussa, lämminhenkinen hotellimme Rovaniemellä sekä Lapin rauhaa ja elämyksiä tarjoileva hotellimme Levillä odottelevat sinua jo vieraaksemme. Hotellit sijaitsevat lähellä palveluja taaten sinulle onnistuneen vierailun nauttien pohjoisesta elämänmenosta ja ainutlaatuisesta ympäristöstä aktiviteetteineen.

Sulje
Lahti

Suomen Metsämuseo Lusto

Suomen Metsämuseo Lusto tarjoaa oivalluksia ja erilaisia näkökulmia metsän ymmärtämiseen. Metsäkulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo sijaitsee Punkaharjulla, keskellä kauneinta itäsuomalaista harju- ja järviluontoa.

Sulje
Lahti
Tampere

TAHKOcom

Tahko on yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista matkailukeskuksista, jossa tekemistä riittää ympäri vuoden. Keskeisen sijainnin ansiosta Tahko on helposti saavutettavissa mistä päin Suomea tahansa. TAHKOcom on alueen keskusvaraamo, jonka valikoimasta löytyy yli 800 majoituskohdetta hotellihuoneista mökkeihin. TAHKOcom tarjoaa yrityksille alueen kaikki palvelut kätevästi samasta paikasta.

Sulje
Jyväskylä
Lahti

Teatteri Imatra

Imatra Base Camp Oy on Imatran kaupungin myynti- ja markkinointiorganisaatio. Se vastaa mm, Imatran kaupungin tapahtuma- ja urheilitilojen myynnistä sekä teatteri Imatran markkinoinnista.

Sulje
Turku

Turun Kaupunginteatteri

"Pitkä odotus purkautuu Turun teatterisyksyssä

Alueen suurimpana teatterina Turun Kaupunginteatteri tarjoaa monenlaisia kohderyhmiä kiinnostavia esityksiä. Koronan jälkeen saa nauraa ja hulvaton komedia Tämä on ryöstö tarjoaa sen. Kysy siskoilta -esitys on lämminhenkinen musiikillinen elämys. Elämänvalintoja käsittelevä Aleksis Kiven klassikko Kullervo tarjoaa tummaa draamaa. Ja ohjelmistossa jatkava Nokia viihdyttää kiinnostavalla esityksellään.

Lämpimästi tervetuloa teatteriin!"

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

VISITTURKU.FI

TUL TURKKU!

Et sunka sä mittä ohjelma tarttis?

Laita meille postia tai pirauta puhelimella, niin kokoamme toiveiden mukaan ohjelmanne; museot, risteilyt, kaffetukset, majoitukset tai vaikka teatteripiletit.

Matkailija nauttii Aurajokivarren maisemista, jonka reitti kulkee tois puol jokke ja täl puol jokke ja ehkä jopa risteilyllä Åbosta Turkuun – tiätty Föril!
Mut ei täsä kaik.
Kun tulee nälkä - niin viä ryhmäs syämä johonki mukavan paikkaan – ota vaik Food Walk kortti föli.

Fundera, tiärävvaik sul tulis kiva reissu?

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Valamon luostari

"Kiireettömyys kutsuu Valamoon, hiljentymisen paikkaan.
Valamon munkkiluostari on ortodoksisen uskonelämän ja kulttuurin elävä keskus. Luonnonkauniilla Heinävedellä sijaitseva luostari ottaa vieraita vastaan ympäri vuoden. Nykypäivän ihmiselle luostarin levollinen ilmapiiri ja ympäröivä luonto tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden rauhoittumiseen kaukana kaikesta kiireestä."

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Viking Line

Viking Linen ryhmämatkat tarjoavat seurueellenne kattavat mahdollisuudet unohtumattomaan yhdessäoloon. Punaiset laivat vievät ryhmänne risteilylle Tukholmaan, Tallinnaan tai Maarianhaminaan. Voitte valita nopean, yhden päivän mittaisen pistäytymisen merellä tai vaikka useamman päivän ryhmämatkan hotelliyöpymisineen.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Visit Jyväskylä Region

Visit Jyväskylä Region vastaa koko Jyväskylän seudun matkailumarkkinoinnista ja -neuvonnasta.

Sulje
Jyväskylä
Lahti
Pori
Tampere
Turku

Visit Vaasa

Vaasan seudun matkailu, Visit Vaasa toimii kahdeksan kunnan alueella. Opasvälitys, ryhmäpaketit sekä kiertomatkoille että yritysryhmille. Upea Unescon maailmanperintöalue, Merenkurkun saaristo ja Strömsö on mieluisia käyntikohteita, kaupungin museot ja nähtävyydet, hyvä ravintola ja kahvila tarjonta, teatterit ja muu kulttuuri. Vaasan seudulla viihtyy varmasti! Tervetuloa

Sulje
Jyväskylä
Tampere

Visit Vuokatti

Vuokatin Matkailukeskus Oy:n (VMK) tehtävänä on vastata Vuokatin matkailualueen matkailumarkkinoinnista kotimaassa sekä kansainvälisen matkailun kehittämisestä. Suomen hiihtokeskusyhdistys ry on palkinnut Vuokatin Vuoden hiihtokeskuksena 2020. Vuokatti valittiin myös Vuoden matkailualueeksi 2019 ja Vuokatti oli kolmas vuoden 2020 valinnoissa. Vuoden matkailualueen valitsevat Suomen matkailualan liitto SMAL, Visit Finland ja Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy.

Sulje
Turku

Åbo Svenska Teater

Åbo Svenska Teater on Suomen vanhin teatteri ja edustaa alueemme ja koko maamme historiallisia ja kulttuurisia arvoja.

Sulje

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.