Vieraaksi Suoma-messuille

Suoma on huipputapaaminen, jossa kohtaavat parhaalla tavalla matkailupalveluiden tarjoajat ja asiantuntevat asiakkaat.

Hyvä matka-asioista vastaava,

etsitkö sopivaa paikkaa kokoukselle? Kaipaatko uusia ideoita ryhmämatkoille?
Oletko vailla raikkaita vinkkejä kiinnostavista kohteista ja viihtyisistä majapaikoista?
Haluatko tietoa uusista elämyksistä ja nähtävyyksistä?

Tule mukaan Suomaan!

Tapahtumassa on tarjolla lounas ja tilaisuus on maksuton. Voit saapua milloin tahansa tapahtuman aukioloaikana ja tutustua vapaasti laajaan kotimaan matkailutarjontaan.

2023:

ma 18.9. Helsinki
ti 19.9. Turku
ke 20.9. Tampere
to 21.9. Lahti

Ilmoittautuminen aukeaa kevään aikana

 

9.30  SUOMA -tapahtuma auki kutsuvieraille
Lounastarjoilu vieraille
13.00  SUOMA -tapahtuma päättyy

Muutokset ovat mahdollisia.

Näytteilleasettajat

Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu
Kouvola

Eckerö Line

Suomalainen m/s Finlandia liikennöi Helsingistä Tallinnaan reilussa kahdessa tunnissa. Matka taittuu mukavasti kokoustaen, syöden ja ostoksia tehden. Kokouskeskus & Lounge tarjoaa inspiroivat tilat esimerkiksi tiimipäiville, seminaareille, kokouksille, kick off - tapahtumille, minimessuille, workshopeille ja koulutuspäiville. Matkavaihtoehtoina on kuuden tunnin Miniristeily, Päivä Tallinnassa -risteily, reittimatka tai hotellikokouspaketti.

Sulje
Kuopio
Oulu

Finlandia Hotelli Alba

Hotelli Alba on yksityinen hotelli Jyväskylässä.
Sydämemme asia on palvella hyvin hotelli- ja ravintola-asiakkaitamme ja olemme onnistuneet tekemään niin jo yli 30 vuoden ajan. Sijaitsemme Mattilanniemessä, aivan Jyväsjärven rannalla. Vieressämme sijaitsevat Alvar Aalto museo, Jyväskylän yliopiston Agora- rakennus ja muita tiedekuntia.
Vuosittain yli 40,000 matkailijaa valitsee meidät ja asiakkaamme ovat kiittäneet herkullisesta ruoasta, rauhallisesta yöunesta sekä ystävällisestä palvelusta.

Sulje
Jyväskylä
Kuopio
Oulu

Finlandia Hotelli IsoValkeinen

Hotelli IsoValkeinen on viihtyisä, rivitalotyyppinen hotelli. Hotelli sijaitsee valtatie 5:n varrella, Isovalkeinen lammen rannalla, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Hotellin sata hotellihuonetta sekä kaupungin suurimmat kokoustilat (9 tilaa 4–400 henkilöä) ovat palveluksessasi. Hotellista löytyy runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio

Finnlines / Haikon Kartano / Matkapojat

Finnlinesin laivat liikennöivät Suomesta Saksaan ja Ahvenanmaan kautta Ruotsiin. Naantalin laivojen hyvä aamupäivän aikataulu mahdollistaa matkat kauempaakin Suomesta ja tälle reitille saamme uudet laivat Syksyllä 2023.
Ihastuttava ja monipuolinen Haikon Kartano soveltuu hyvin kokous- ja ryhmämatkoille. Ryhmille tarjoamme mm. tapahtumia ja konsertteja. Porvoon kaupunki sijaitsee vain 6 km Haikosta. Matkapoikien monipuolinen ja laadukas matkatuotanto on nyt varattavissa myös Minnagentin kautta.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Oulu

GreenStar Hotellit

Suomen ensimmäinen Hiilineutraali Hotelliketju. Hotellit: Joensuu, Vaasa, Lahti, Jyväskylä ja Oulu.
Edullinen majoitus. Sama huonehinta onko 1, 2 vai 3 henkilöä huoneessa. Aamiaisen voi ostaa lisäksi buffet-pöydästä hintaan 10€/henkilö.

Sulje
Jyväskylä

HUK - Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri

Kesällä 2023 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähdään huikea Dingo-musikaali!

Sulje
Jyväskylä
Kouvola

Heinolan kesäteatteri

Kesän hauskinta viihdettä katetulla Heinolan kesäteatterilla. Kesällä 2023 esityksenä Sari Siikanderin ohjaama Tenorit liemessä. Rooleissa: Heikki Hela, Kaisa Hela, Santtu Karvonen, Pihla Penttinen, Antti Lang, Taisto Oksanen ja Ursula Salo.

Näytelmä on hulvattoman hauska komedia oopperamaailmasta.

Sulje
Oulu

Hotelli Iso-Syöte

Hotelli Iso-Syöte
Uusi Hotelli Iso-Syöte majoittaa vieraansa Iso-Syöte tunturin huipulle, keskelle tunturimaisemaa ja uniikkia designia. Pohjoisen parhaat elämykset koetaan kansallispuiston reiteillä sekä hotellimme tunnelmallisessa Arctic Spa -kylpylässä, maisemaravintola Hilltopissa ja unohtumattomilla retkillä.

Sulje
Oulu

Hotelli-Ravintola Liminganlahti

Palvelemme ryhmiä kauniiden tilojen ja maukkaan ruoan kera. Meillä olet luonnon keskellä – ympärilläsi linnut, kasvillisuus ja läheisillä alueilla käyskentelevät lampaat ja lehmät. Vain muutaman sadan metrin päässä sijaitsee alueen lähin lintutorni. Meillä voit järjestää kokoukset, juhlat ja retket.

Liminganlahti on pieni pala luontoparatiisia ja me toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vierailemaan!

Sulje
Jyväskylä
Kuopio
Oulu

Härmän Kylpylä

Viihteen, vapa-ajan, työhyvinvoinnin ja kuntoutuksen varmaotteinen moniottelija keskeltä Lakeuksia, Pohjanmaalta!

Tule hakemaan kevätkauden kovimmat ryhmätarjoukset Vainion Pasilta.
Tarjouksen pyytäjälle pieni lahja samantien.

Sulje
Jyväskylä
Oulu

Ilmajoen Musiikkijuhlat

Ilmajoen Musiikkijuhlat tuottaa kotimaista oopperaa ja laadukkaita konsertteja kesäkuussa 2023

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio

Imatran Kylpylä

Imatran Kylpylä on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja täydellinen paikka kylpyläloman, virkistyspäivän tai kokouksen viettoon. Saimaan upea luonto, iso kylpyläosasto, ravintolat, kylpylähoidot sekä monipuoliset aktiviteettivaihtoehdot tarjoavat tekemistä ympäri vuoden. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä luonnonkauniilla Ukonniemen virkistysalueella vain 7 km päässä Imatran keskustasta. Palvelemme Teitä ammattitaidolla ja aidolla itäsuomalaisella vieraanvaraisuudella!

Sulje
Jyväskylä

Jyväskylän Sokos Hotellit ja Sataman Viilu

Jyväskylässä on kaksi upeaa Sokos Hotellia kokoustiloineen ja ravintoloineen valmiina vastaanottamaan niin työ- kuin vapaa-ajan ryhmiä. Tervetuloa kuulemaan Solo Sokos Hotel Paviljongin ja Original Sokos Hotel Alexandran palveluista sekä Keskimaan ravintoloiden - etenkin Sataman Viilun - ajankohtaisista tuotteista!

Sulje
Jyväskylä
Kuopio

Jyväskylän kaupunginteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri tarjoaa katsojilleen laadukasta ja monipuolista draamaa suurella sydämellä.
Tarinoita, tunteita ja teatterin taikaa.
Kevään uutuuksina Parit-sukutarina ja Poikakoodi-nykyperhedraama. Ohjelmistossa myös Suruttomat-musikaali, Hiirenloukku-murhamysteeri ja Tango sateessa -rakaustarina. Suomassa saat maistiaisia myös meidän teatterin syksyn 2023 uutuuksista!

Sulje
Jyväskylä

KEURUU

Legendaarisen Hotelli Keurusselän tunnetut tanssi-illat ja muu viihde, aktiviteetit, majoitusta myös loma-asunnoissa. Hotellin ranta-alueella sijaitseva kesäteatteri, Elias Lönnrot -siipirataslaivaristeilyt, kulttuurikohteet ja kesätapahtumat. Matkailupaketit mm. Vanhan Keuruun alueella, draamaopastukset, näyttelyt, kirkkokierrokset, Vanhan Pappilan kesälounaat ja juhlat, ihanien tuotteiden Tiltaltti Shop sekä Keuruun museon näyttelyt, jotka sijaitsevat rustiikkisessa entisessä kivinavetassa.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola

KOKO Lahti

Tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi ja Lahden Konserttitalo tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat ja tuotantopalvelut 10-20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa keskustan läheisyydessä ja upean luonnon äärellä.

Laadukkaat tapahtumatilat luovat inspiroivan ympäristön niin erikokoisille kokouksille, suurille messutapahtumille, elämyksellisille konserteille kuin juhlaville gaalailloillekin.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio

Kenkävero

Upea, ainutlaatuinen Kenkäveron pappilamiljöö Mikkelissä on ohittamaton käyntikohde 5-tien varrella, aivan Saimaan rannalla. Ravintola, myymälät, puutarha ja tapahtumat muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka on avoinna ympäri vuoden.
Kenkävero on suosittu ryhmämatkailukohde. Väljät tilat mahdollistavat sujuvan ruokailun ja kauniista pihapiiristä ja myymälöistä löytyy kaunista katseltavaa ja mukaan viemisiä.

Sulje
Jyväskylä

Keskisen Kyläkauppa

Keskisen Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo ja samalla suosituin matkailukohde yli kuudella miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Sen välitöntä tunnelmaa, uskomattomia yksityiskohtia ja yllättäviä kohtaamisia on mahdotonta kuvata sanoin – ne on koettava itse.
Kyläkauppa on koko kansan viihtymiskeskus. Tekemistä riittää kaiken ikäisille. Kyläkaupan oma loistokas Hotelli OnnenTähti tarjoaa unohtumattomat puitteet yöpymiselle, keskellä kaikkia palveluita.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu

Kokoushotelli Murikanranta

Murikanranta on ainutlaatuinen kokoushotelli Tampereen Teiskossa, keskellä ei mitään. Juuri siksi meillä on kaikki, mitä onnistuneelta hotellielämykseltä toivot. Pirkanmaan järviluonnon ympäröimässä, vasta remontoidussa hotellissa on helppo järjestää juuri sellainen tilaisuus kuin haluat. Piristä kokouspäivääsi monipuolisilla aktiviteeteilla, ohjelmanumeroilla tai ulkoilulla. Kokouspäivän päätteeksi voit myös vaihtoehtoisesti rentoutua saunassa tai porealtaassa, nauttien lasillisen kuohuvaa.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu

Kolin Matkailu Oy

Kolin Matkailu Oy toimii upeissa Suomen kansallismaisemissa. Olipa kyseessä sukujuhla, kokous, virkistymispäivä tai kiertomatka järjestämme kaiken keskitetysti puolestanne. Majoitukset, aktiviteetit, risteilyt ja kuljetukset onnistuu räätälöidysti kauttamme.

Sulje
Kouvola

Kotkan Kaupunginteatteri

Kotkan kaupunginteatteri on musikaaleihin ja laatudraamaan erikoistunut ammattiteatteri, joka toimii kolmella näyttämöllä: teatteritalossa suurella näyttämöllä ja Naapuri-näyttämöllä sekä Ravintola Kairossa.

Sulje
Kouvola

Kouvolan Lakritsi

Tervetuloa tutustumaan Kouvolan Lakritsin tehtaalle Kouvolan keskustaan.
Meillä pääset tutustumaan lakritsin valmistuksen saloihin tehdaskierroksella sekä nappaamaan makeat tuliaiset tehtaanmyymälästä. Lounasravintolamme Ruokala 57 puolestaan pitää huolta, että nälkä ei pääse yllättämään.
Tehtaaltamme löytyy myös erilaisia ja eri kokoisia tiloja tapahtumien järjestämiseen kymmenen hengen kokouksesta aina n. 300 henkeä vetävään tilaisuuteen asti.
Jari Hautala
jari@ kouvolanlakritsi.fi
0400754765

Sulje
Kouvola

Kouvolan Teatteri

Vuonna 1960 perustettu Kouvolan Teatteri on ammattiteatteri, joka tarjoaa elämyksiä, energiaa, irtiottoa arjesta, ajankohtaisia näkökulmia, ajattelunaiheita sekä taiteellista osaamista. Erityinen vahvuus on musiikkiteatteriosaaminen. Kouvolan Teatteri ihastuttaa lämpimällä tunnelmalla sekä korkeatasoisuudellaan, kannattaa siis tulla kauempaakin!

Sulje
Jyväskylä

Kraatterijärven Ihmeet

Kraatterijärven toimijat ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää Järviseudun alueen matkailua ja eri toimijoiden yhteistoimintaa.

Yhdistys on perustettu 2014. Jäsenet edustavat perinteisiä matkailualan yrityksiä, majoitus-, ravitsemis- ja ohjelmapalveluyrityksiä sekä käynti- kohteita kuten museoita. Lisäksi mukana on matkailun liitännäiselinkeinoon kuuluvia kuten kaupan alan yrityksiä. Lisäksi jäsenistöön kuuluu yhdistyksiä kuten urheilu- ja kotiseutuseuroja sekä alueen kunnat.

Sulje
Jyväskylä

Kraatterijärven Ihmeet

Kraatterijärven toimijat ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää Järviseudun alueen matkailua ja eri toimijoiden yhteistoimintaa.

Yhdistys on perustettu 2014. Jäsenet edustavat perinteisiä matkailualan yrityksiä, majoitus-, ravitsemis- ja ohjelmapalveluyrityksiä sekä käynti- kohteita kuten museoita. Lisäksi mukana on matkailun liitännäiselinkeinoon kuuluvia kuten kaupan alan yrityksiä. Lisäksi jäsenistöön kuuluu yhdistyksiä kuten urheilu- ja kotiseutuseuroja sekä alueen kunnat.

Sulje
Jyväskylä

Krapi

Hotelli – Ravintolat – Kulttuuri
Parasta Suomea tärkeisiin hetkiin ja huviretkiin.
Krapi loi reilut 100 vuotta sitten puitteet kaupungistuvien suomalaisten hengähdyshetkille tarjoamalla huolenpitoa & kokonaisvaltaisia elämyksiä. Krapilla pidettiin yllä maataloutta, tehtiin ruokaa oman tilan aineksista & pidettiin hyvää huolta tilalle saapuvista vieraista.
Vuosikymmenet ovat vaihtuneet, Krapin ydin asuu ihmisten kohtaamisissa, jotka nivoutuvat yhteen suomalaisen pitopöydän ja tarinoiden äärellä.

Sulje
Kouvola
Kuopio

Kruunupuisto

Kruunupuiston kuntoutuskeskus ja hotelli sijaitsee Punkaharjun kansallismaisemassa, Saimaan rannalla. Kruunupuisto tarjoaa kuntoutusta sekä hotelli- ja ravintolapalveluita, lomia ja tekemistä vapaa-aikaan. Kruunupuisto on oiva paikka kokouksille ja tarjoamme myös monipuolisia työhyvinvointipalveluita. Ympäröivästä upeasta harjuluonnosta lataat kaikkina vuodenaikoina voimavaroja niin arkeen kuin vapaa-aikaan.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola

Kylpylähotelli Rauhalahti

Rauhalahti sijaitsee 5 km Kuopion torilta etelään, Kallaveden rannalla. Kylpyläosasto, tilaussaunapalvelut, hoidot, tykyohjelmat, liikuntapalvelut, orkesteritanssit, karaokeiltoja. Erikoisuutena perinne- ja savusaunaillat aidolla 50-luvun Jätkänkämpällä (yleiset illat ti ja kesä to, tilauksesta ryhmille). Alueella luontopuisto ja -polku, ladut, kesäteatteri, eläinpuisto, keilahalli, minigolf, mailapelikeskus. Monipuoliset kokouspalvelut, mm. auditorio, näyttelytilat. Buffetruokailut, ryhmämenut

Sulje
Jyväskylä
Kouvola

Lahden kaupunginteatteri

Lahden kaupunginteatteri on yksi kaupungin keskeisimmistä vetovoimatekijöistä tuottaen monipuolista ja taiteellisesti korkeatasoista ohjelmistoa kaikenikäisille useita esityksiä viikoittain. Tämän päätehtävän salliessa teatteri tarjoaa tilojaan ja palvelujaan ulkopuolisten tilaajien käyttöön.

Kevään uutuutena on ajankohtainen näytelmä Totuuden hinta. Se kertoo Litvinenkon myrkytystapauksesta. Ohjelmistossa jatkaa musikaali Something Rotten! Jotain Mätää! Lue lisää nettisivuilta!

Sulje
Kuopio

Lapland Hotels Kuopio

Olemme Lapin autenttisia elämyksiä tarjoava perheomisteinen yritys ja Suomen suurin yksityinen hotellitoimija. Ketjuumme kuuluu 19 hotellia ja 9 800 ravintolapaikkaa ympäri Suomea aina tuntureiden tuiskeesta urbaaniin kaupunkiympäristöön asti. Lisäksi portfolioomme kuuluu viisi hiihtokeskusta ja Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.

Sulje
Kouvola

Merikeskus Vellamo, Kotka

Merikeskus Vellamon ainutlaatuinen rakennus Kotkan vanhassa Kantasatamassa kätkee sisäänsä monta merellistä ja seudun tarinoita kertovaa museonäyttelyä sekä vaihtuvia taidenäyttelyitä ja tapahtumia joka lähtöön. Täältä löydät myös museokaupan vastuullisella ja paikallisella valikoimalla, ravintolan merinäköalalla sekä varattavia tiloja kokouksiin ja juhliin. Kohteella on Green Key -vastuullisuussertifikaatti.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio

Mikkelin Teatteri

Mikkelin Teatteri on 100-vuotias teatteri, joka toimii vanhassa palolaitoksen rakennuksessa Mikkelin keskustassa. Mikkelin Teatterissa on ensi-iltoja noin kuusi vuodessa. Tämän lisäksi teatterissa nähdään läpi vuoden monipuolisesti erilaisia vierailuesityksiä.

Sulje
Jyväskylä

Nuorisokeskus Marttinen

Marttinen sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Virroilla keskellä Suomea. Tampereelta, Jyväskylästä ja Seinäjoelta matkaa Marttiseen on 1,5 tunnin verran ja Helsingistä noin 3,5 tuntia. Marttinen on viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille leireille, kursseille, koulutuksille ja muille tapahtumille ympäri vuoden. Nuorisokeskus Marttinen on yksi Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista nuorisokeskuksista.

Sulje
Jyväskylä

Petäjävesi

Petäjävesi on lumoavien luontokohteiden ja Unescon maailmanperintökohteen koti. Kulttuurinjanoiselle matkaajalle mielenkiintoa tarjoaa upea puuarkkitehtuurin taidonnäyte Petäjäveden vanha kirkko. Yöpyä voi maalaisromanttisessa maatilasviiteissä- ja aitoissa tai mökissä keskellä kaunista luontoa.
Idylliset maatilamatkailu kohteemme tarjoavat juhla ja ateriapalveluita erilaisiin tilaisuuksiin. Tilat suosivat lähiruokaa ja heidän vankka kokemus takaa ryhmämatkailijalle mieleenpainuvan vierailun.

Sulje
Kuopio

Piispala

Jokainen Piispalan asiakas tukee suomalaista nuorisotyötä! Upean luonnon ympäröimässä Piispalassa toteutuu toiveiden mukaan räätälöidyt lomat, tapahtumat sekä leirit ympäri vuoden. Olemme Green Key -sertifioitu toimija sekä yhteiskunnallinen yritys.

Sulje
Jyväskylä
Kuopio
Oulu

Pohjois-Karjalan Sokos Hotellit

PKO:n omistuksessa on 4 erilaista hotellia, joista kaikissa on upeat nykykarjalaista luksusta huokuvat puitteet. Joensuussa Euroopan parhaana kokous- ja tapahtumahotellina palkittu Kimmel, sekä monen matkailijan toisena kotinakin tunnettu torin laidalla oleva Vaakuna. Näiden lisäksi 2 erilaista vapaa-ajan kohdetta kylpylöineen. Ukko-Kolin huipulla ikonisen kauniissa kansallismaisemissa sijaitseva Koli, sekä Pielisen rannalla Pohjois-Karjalaisen kulttuurin ja historian ympäröimänä oleva Bomba.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu

Pohjolan Matka

Pohjolan Matka on suuri kotimainen, perheyrityspohjalta toimiva matkatalo, joka operoi matkapalveluissa, tilausajoissa sekä linjaliikenteessä. Olemme erikoistuneet erilaisille ryhmille räätälöityihin ryhmämatkoihin. Toimimme vastuullisesti n. 200 bussimme ja 250 matkailualan ammattilaisemme voimin. Meillä on sekä Sustainable Travel Finland merkki että ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Arvomme ovat vastuullisuus, positiivisuus, ammattitaitoisuus ja kotimainen perheyrittäjyys.

Sulje
Kouvola

Poikilo-museot

Kaksi museota saman katon alla. Kouvolan taidemuseo sekä kaupunginmuseo. Poikilossa toimii myös Kino-poikilo, Kouvolan taiteilijaseuran KOUTA-galleria sekä Poikilo-galleria, johon on vapaa pääsy.

Sulje
Kouvola

Porvoo Tours Oy/Kaj Forsblom Oy

Porvoo Tours
Olemme pitkän kokemuksen omaava matkanjärjestäjä Porvoosta. Järjestämme ryhmämatkoja Uudellamaalla sekä muualla Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Ohjelmat ja matkaehdotukset räätälöimme juuri sinun ryhmällesi sopivaksi.
Bussiyhtiö Kaj Forsblom
Tarjoamme kuljetuksia ympäri Suomen ja Euroopan. Nykyaikaisilla busseillamme on turvallista liikkua paikasta toiseen; oli sitten kyse lyhyistä tai pitkistä matkoista.

Sulje
Jyväskylä

PowerPark Huvivaltio

PowerPark tarjoaa yli 160 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. Huvivaltion sydän on mielikuvituksellinen huvipuisto, josta löytyy yli 40 huvilaitetta. Huvipuiston lisäksi tarjolla on roppakaupalla muuta hauskaa tekemistä ja elämyksiä, kuten Kartingradat, 5D-elokuvateatteri, minigolfrata ja satumainen Röllikylä. Huvivaltion palveluja täydentävät lukuisat majoitusvaihtoehdot, erilaiset tapahtumat sekä monipuoliset ostos- ja kokousmahdollisuudet.

Sulje
Jyväskylä
Oulu

Pyynikin kesäteatteri

Kesällä 2023 Väinön Linnan suurteos TÄÄLLÄ POHJANTÄHDEN ALLA sekä musiikkikomedia PESÄNJAKO.
Teatterin katettu ja pyörivä katsomo sijaitsee hyvien kävely- ja liikenneyhteyksien varrella noin 2 kilometriä Tampereen keskustasta.
Teatteriravintosta maukkaat väliaikatarjoilut ja ryhmille lisäksi erilaisia ruokailuvaihtoehtoja.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu

Päijänne-risteilyt Hilden Oy

Jo 60 vuotta vesillä! Risteilyjä ja laivamatkoja Päijänteen alueella Jyväskylästä, Lahdesta, Heinolasta, Kouvolasta, Laukaasta ja Äänekoskelta. Palvelua ryhmille ja yksityismatkailijoille; neljä 175 hengen laivaa ravintolapalveluin.

Sulje
Jyväskylä
Kuopio

Revontuli Resort

Revontuli Resort sijaitsee Keski-Suomessa Jyväskylän kupeessa. Monipuolista majoitusta: huoneita, mökkejä ja igluja. Monipuolinen saunamaailma porealtaineen puhtaan Iso-Virmasjärven rannalla; Savusauna, Loitsu-, teltta- Laguna- ja iglusauna. Juhlatilat päärakennuksessa ja takkatuvilla, Elävän musiikin viihdeillat syyskuusta-huhtikuun loppuun. Golf-kenttä, keilaus, frisbeegolf + ohjatut aktiviteetit. Venekosken kesäteatteri, Hangan Lava, Häkärinteet ja Etelä-Konneveden kansallispuisto lähellä.

Sulje
Jyväskylä

Ruovesi

Ruoveden matkailua kaikessa laajuudessaan. Löytyy kansallispuistoa ja risteilyjä Tarjanteella. Erikoisuutena voit tulla vaikka tutustumaan strutseihin ja villisikoihin.

Sulje
Oulu

Saaga Travel

Laadukasta tilausajoa ja henkilökuljetusta Oulun seudulla, Rovaniemellä ja koko Pohjois-Suomessa. Saaga Travel Oulun keskeisiä osa-alueita ovat tilausajot ja matkapaketit.

Sulje
Kouvola

Sannäsin Kartano

Sannäsin Kartano on monipuolinen kokous-, tapahtuma- ja juhlapaikka Porvoossa. Sijaitsemme ainutlaatuisessa kulttuurimaisemassa, 15 minuutin ajomatkan päässä Vanhasta Porvoosta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Sannäsin Kartanoon kuuluu historiallinen kartano, kartanoravintola, kellaribaari, 87 huoneen hotelli, saunatilat ja uima-allas sekä monipuoliset kokous- ja liikuntatilat.

Sulje
Jyväskylä
Oulu

Santa`s Hotels

Santa's Hotels on lappilainen perheomisteinen hotelliketju. Tarjoamme korkealaatuista hotellimajoitusta sekä erikoisuuksia, kuten lasi-iglut, hirsimökit ja erilaiset majoitusvaihtoehdot niin merenrannalla kuin hiihtokeskuksissa.
Rovaniemi: Santa’s Hotel Santa Claus, Santa’s Igloos Arctic Circle, Santa’s Hotel Rudolf
Saariselkä: Santa’s Hotel Tunturi
Luosto: Santa’s Hotel & Igloos Aurora, Santa’s Villa Borealis
Kilpisjärvi: Santa’s Hotel Rakka
Kalajoki: Santa’s Resort & Spa Hotel Sani

Sulje
Jyväskylä

Seinäjoen kaupunginteatteri

Tervetuloa nauttimaan 60v-juhlavuoden ohjelmistostamme! Luvassa on muun muassa kolme upeaa musikaalia: syksyllä sydämet lämmittävä Niin kuin taivaassa, Törnävän kesäteatterin uusi broadway-kantaesitys Xanadu-popmusikaali sekä kevään kauhukomediaklassikko The Addams Family. Suuren suosion saavuttaneet uutuusnäytelmämme Patruunatehdas ja Äitiä ikävä ovat koettavissa vielä kevään ajan, samoin kuin kasari- ja ysärinostalgiaa tihkuva Groan Ups -komedia.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu

Serlachius-museo ja Ravintola Gösta

Serlachius-museot sijaitsevat Järvi-Suomen sydämessä, Mänttä-Vilppulassa. Museot tarjoavat ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä taiteen, arkkitehtuurin ja historian parissa sekä upeita maisemia kulttuurihistoriallisesti merkittävää ympäristöä unohtamatta.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola

Sinfonia Lahti

Lahden kaupunginorkesteri, Sinfonia Lahti, on perinteet tunteva ja uutta luova lahtelainen, suomalainen ja kansainvälinen orkesteri. Sinfonia Lahden toiminnan ytimessä on laaja ja monipuolinen sinfoniakonserttien sarja, jota täydentävät laadukkaat viihdekonsertit. Painokkaassa osassa on Lahden ja sen alueen lapsille ja nuorille suunnattu toiminta.

Sulje
Kuopio

Soile Yli-Mäyryn taidehalli Mäyryssä, Kuortane

Kulttuurikohde Kuortaneen Mäyryssä. Taidehallissa esillä taiteilija Soile Yli-Mäyryn maalauksia ja lasiviestoksia.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio

Sokos Hotels & Radisson Hotels

SOKOS HOTELS – YKSILÖLLINEN MONILLE
Ih­mi­set ovat eri­lai­sia. Sen li­säk­si yksi ih­mi­nen on monta ih­mis­tä. Ja eri­lai­set ih­mi­set ja­noa­vat eri­lai­sia ho­tel­le­ja ja ho­tel­li­ko­ke­muk­sia. Siksi olem­me ra­ken­ta­neet neljä täy­sin eri­lais­ta ho­tel­li­tyyp­piä: Ori­gi­nal, Break, Solo ja Heymo.

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin, luotetuin ja arvostetuin hotelliketju, johon kuuluu 45 hotellia Suomessa ja 1 Tallinnassa.

Sulje
Jyväskylä
Kuopio
Oulu

Sokos hotellit Puijonsarvi, Tahko ja Koljonvirta

Kolme Sokos Hotellia Pohjois-Savossa, noin 20 ravintolaa, ABC-ravintolat pohjois-Savossa, useita erilaisia tapahtumia.
Saat meiltä myös koko alueen kattavan infopaketin alueen kesäteatterista, teattereista, tapahtumista, nähtävyyksistä ja käyntikohteista, risteilyistä, aktiviteeteista hja ruokapaikoista, jotka helpottavat matkanne suunnittelua.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone / Original Sokos Hotel Vaakuna

Hienot hetket eivät ole sattumaa - Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Uusittu hotelli Vanajaveden äärellä - Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

Sulje
Kouvola

Suomen Metsämuseo Lusto

Suomen Metsämuseo Lusto tarjoaa oivalluksia ja erilaisia näkökulmia metsän ymmärtämiseen. Metsäkulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo sijaitsee Punkaharjulla, keskellä kauneinta itäsuomalaista harju- ja järviluontoa.

Sulje
Jyväskylä

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta

Kalevan Navetta on Seinäjoen keskustan tuntumassa sijaitseva ainutlaatuinen taide- ja kulttuurikeskus. 130-vuotias punatiilinen navettarakennus kokoaa korkean kattonsa alle mm. nykytaidenäyttelyitä, tapahtumatiloja, konsertteja sekä ruokaelämyksiä. Kalevan Navetan monipuoliset tilat ja toiminnot kutsuvat viihtymään ja viettämään aikaa yksin ja yhdessä ystävien kanssa.

Sulje
Jyväskylä
Kuopio

Tanhuvaaran Urheiluopisto & Sport Resort

Tanhuvaaran Urheiluopisto & Sport Resort on viihtyisä liikunta- ja lomakeskus urheiluopistoineen keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Savonlinnan keskustaan matkaa vain reilut 10 km. Monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntatilat sekä ammattitaitoinen henkilöstö ovat palveluksessanne. Tanhuvaarasta löydät liikunta- ja retkeilypalvelut sekä viihtyisät majoitus- ja ravintolapalvelut samasta paikasta.

Sulje
Kuopio

Tapahtumahotelli Tallukka

Tapahtumahotelli Tallukka sijaitsee Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä. Meillä yövyt viihtyisästi ja järjestät kokoukset ja juhlat,
sekä myös rentouttavat hyvinvointipäivät.
Ryhmille järjestämme opastettuja retkiä mm.Ruusumäen kukkaloistoon, nostalgiselle vierailulle ITE-Tuohimestarin tuvalle,
viininmaistajaisiin viinitilalle, Vääksy-kierroksia ja tietenkin viikonloppuisin tanssitaan Tallukan Päijänne-parketilla
huippuartistien tahdittamana.

Sydämellisesti tervetuloa vieraaksemme!

Sulje
Oulu

Tapahtumatuotanto Voltti

Voltti on energinen ja notkea tapahtuma-alan on moniosaaja, jonka palvelut kattavat niin yleisötapahtumat kuin myös mitä moninaisemmat yritystapahtumat aina tykypäivistä kesäjuhliin ja kickoffeista pikkujouluihin. Kokemusta on myös kertynyt runsaasti mobiilipelituotannoista, kuten Rock The City Tampere ja Oulu -kaupunkiseikkailupeleistä sekä asiakkaille räätälöidyistä, liikunnallisista ActionTrack-peliaktiviteeteista.

Sulje
Jyväskylä
Kuopio
Oulu

Teatteri Eurooppa Neljä

Teatteri Eurooppa Neljä on Suomen suurin kiertävä ammattiteatteri. Kierrämme ympäri Suomen ympäri vuoden. Kotipaikkamme on Jyväskylä. Olemme erikoistuneet musiikkiteatteriin, kaikissa esityksissämme on mukana liveorkesteri. Ohjelmistossamme on laadukkaat lastenteatteriesitykset sekä aikuisille ja senioreille suunnatut musiikkinäytelmät ja kabaree -esitykset. Teatterimme on tunnettu myös huippusuosituista kesäteatteriesityksistä. Hyvän tuulen kansanteatteri!

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio

Teatteri Imatra

Imatra basecamp Oy on Imatran kaupunkikonserniin kuuluva myynti- ja markkinointiyhtiö. Sen vastuulla on mm. Imatran kaupunginteatteri, Imatran tapahtumatilat ja Imatran urheilutilat.

Sulje
Kouvola

Tykkimäki Resort / Tykkimäen Huvipuisto

Kymenlaakson uusin ja monipuolisin matkailukohde muodostuu Tykkimäki Resortista sekä kesäkaudella Tykkimäen huvipuistosta. Ympärivuotisesti avoinna oleva kohde on suunnattu niin vapaa-ajan matkailijoille kuin yritysmatkailijoille.

Sulje
Oulu

V. Alamäki Oy

V. Alamäki Oy tarjoaa laadukasta tilausajoa ja yksityisiä kuljetuspalveluja Oulun seudulla. Yrityksellämme on matkanjärjestäjäoikeudet ja toimimme incoming-matkatoimistona. Teitä palvelee ammatti-, ja kielitaitoinen, vahvan matkailualan omaava henkilökunta.
Kauttamme voi varata kuljetuksen päiväretkille tai pidemmille matkoille, tai tilata valmiita matkapaketteja, räätälöityjä matkapaketteja, oppaan – ja matkanjohtajapalveluita Suomeen, Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Euroopaan.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu

Valamon luostari

Luostari on siellä kilvoittelevan veljestön koti. Vierailleen Valamo tarjoaa elämyksiä ympäristössä, jolle ei löydy vertaa muualta. Moni tulee luostariin hiljentymään ja osallistumaan sen päivittäiseen jumalanpalveluselämään. Vähintään yhtä moni saapuu luostariin rentoutumaan luonnossa liikkuen, viettämään aikaa perheen ja ystävien seurassa tai oppimaan uusia taitoja Valamon kansanopiston kursseilla. Luostari on myös suosittu juhla-, kokous- ja seminaaripaikka

Sulje
Jyväskylä
Kuopio

Varjola

Varjola on tunnelmallinen maaseudun koskimiljööseen sijoittuva matkailutila Keski-Suomessa, Laukaassa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Varjolan palveluihin kuuluvat viihtyisät majoittumisvaihtoehdot, aktiviteetit, savusaunat sekä ravintola-, kokous- ja juhlapalvelut.

Sulje
Kouvola

Viking Line

Täyden palvelun tapahtumatalo merellä - meri on upea ympäristö kohdata!
Ryhmä- ja kokousmatkamme on tarkoitettu kaikennäköisille ja -kokoisille ryhmille. Risteilyvaihtoehtoja on useita ja valikoimassamme on myös yhdensuuntaisia reittimatkoja ja hotellipaketteja. Nähdään messuilla ja suunnitellaan teidän ryhmällenne sopiva risteilykokonaisuus!

Sulje
Jyväskylä

Virtain kaupunki

Virrat on suosittu kesäkaupunki puhtaiden vesistöjen varrella. Kauniit maisemat ja rikas kulttuuriperintö tarjoavat monipuolista nähtävää koko perheelle. Torisevan jylhät rotkojärvet sijaitsevat vain kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Marttisen saarella sijaitsevassa Perinnekylässä pääsee retkelle entisaikojen maalaismaisemiin ja Höyrylaiva Tarjanne vie nauttimaan kauniista järvimaisemista pitkin Runoilijantietä.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu

Visit Jyväskylä Region

Sykähdyttävä järviluonto ja neljä kansallispuistoa. Urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Maailman eniten Alvar Aallon arkkitehtuuria, upeita Unescon maailmanperintökohteita ja maailman Saunamaakunnan saunat.
Visit Jyväskylä Region vastaa lähes koko Keski-Suomen matkailumarkkinoinnista ja -neuvonnasta.

Sulje
Kuopio
Oulu

Visit Kajaani-Oulujärvi

Tervetuloa Kajaani-Oulujärven alueelle! Täällä sinua odottaa kulttuurielämykset, paikalliset herkut ja monipuoliset aktiviteetit vuoden ympäri. Kajaanista löydät myös pohjoisen järvi-Suomen upean luonnon vaaroineen ja hiekkarantoineen.

Sulje
Jyväskylä
Kuopio
Oulu

Visit Kokkola

Visit Kokkola on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluvan Kokkolan Matkailu Oy:n markkinointinimi. Yhtiö harjoittaa saaristoristeily- ja majoitustoimintaa sekä toimii kokoustilojen välittäjänä. Yhtiö on matkanjärjestäjä joka kehittää, tuottaa, myy ja markkinoi alueen matkailupalveluita.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola

Visit Kotka-Hamina-Loviisa

Tutustu rajaseudun mielikuvitusta kutkuttavaan historiaan Merikeskus Vellamossa ja ihastu Kotkan upeisiin palkittuihin puistoihin. Haminan ainutlaatuinen linnoituskaupunki johdattaa löytöretkelle tuhansien tarinoiden historiaan. Valkmusan kansallispuistossa voi kokea palan Lapin erämaaluonnon lumoa. Strömforsin ruukin viehättävä miljöö ja keskustan pittoreskit puutalokorttelit kutsuvat Loviisaan. Itäinen Suomenlahti ja Kymijoen kuohuvat kosket tarjoavat unohtumattomia luontoelämyksiä.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola

Visit Lahti

Talviurheilusta tunnetussa ympäristöpääkaupungissa yhdistyy upea järvimaisema, monimuotoinen luonto, rohkeus arjen ympäristötekoihin sekä puhtaan teknologian ja kiertotalouden osaaminen. Upea latu- ja retkeilyverkosto on helposti saavutettavissa kaikkina vuodenaikoina. Lahti tarjoaa kiinnostavia matkailukohteita ja kulttuurikattausta täydentävät monipuoliset teatterit, konsertit ja upeat näyttelyt. Kaupungin rikkaaseen makumaailmaan pääset tutustumaan lukuisissa ravintoloissa ja kahviloissa.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu

Visit Lakeus Oy

Elämysten Etelä-Pohjanmaa! Pohjalaiset ryhmämatkat ja opastuspalvelut. Suositut kesätapahtumat, laadukkaat ja monipuoliset perhekohteet, elävää maaseutua, lähiruokaa, avaruutta, lakeusmaisemia, aitoutta, rohkeaa pohjalaisuutta, Alvar Aallon arkkitehtuuria - tule kokemaan!

Sulje
Kouvola

Visit Lappeenranta

Tervetuloa tapahtumakaupunki Lappeenrantaan!
Lappeenrannassa järjestetään vuosittain satoja erilaisia tapahtumia.
Teatteri, konsertit, urheilu- ja katutapahtumat levittäytyvät kaupungin sykkeestä Saimaan rannalle.

Sulje
Jyväskylä
Kuopio

Visit Pieksämäki

Pieksämäki tarjoaa helposti saavutettavan matkailu-, koulutus- ja kokouspaikan keskellä Suomea. Kulttuurikeskus Poleenin monipuolisen tarjonnan kohokohta on kesän BELA Biennaali - taidetta Euroopasta ja latinalaisesta Amerikasta. Pieksämäen Iso-Pappila ja lasten keidas Nukkekoti - Joonas Auringon huvila, hurmaavat. Myös Big Wheel ja syksyn Metsähotelli kuuluvat tapahtumiimme. Pöyhölän Pappilan maukas savolainen pitopöytä kruunaa vierailun. Lue lisää visitpieksamaki.fi poleeni.fi bigwheels.info

Sulje
Kuopio
Oulu

Visit Suomussalmi

Suomussalmi kutsuu sinut lukuisten järvien, metsien ja harjujen maille jylhiin maisemiin. Täällä kohtaat vaikuttavan Hiljaisen Kansan, kuulet Soivat Metsän, vaikutut vahvasta sotahistoriasta ja Raatteentiestä ja tutustut kirjailija Ilmari Kiannon elämään. Kesän kulttuuritarjonnan kohokohta on Teatteri Retikan kesäteatterinäytökset.
Visit Suomussalmi kokoaa monipuolisen ohjelman teidän ryhmälle tai osaksi kiertomatkaanne.

Sulje
Jyväskylä

Visit Tuusulanjärvi

Tuusulanjärven nähtävyydet ja luontokohteet tekevät alueesta ainutlaatuisen ja kompaktin kokonsa myötä helposti koettavan matkakohteen. Tuusulanjärven taiteilijayhteisön kauniit taiteilijakodit vievät kävijänsä vuosisadan vaihteen tunnelmiin. Seitsemästä yleisölle avoimesta taiteilijakodista tunnetuin on Sibeliuksen Ainola. Alue on elävän kulttuurin kehto useiden festivaalien, taidenäyttelyiden ja kesäteattereiden myötä. Alueemme tunnetaan myös laadukkaista kokous- ja konferenssipalveluista.

Sulje
Jyväskylä
Kuopio
Oulu

Visit Vaasa

Alueorganisaatio jolla matkanjärjestäjä oikeudet. Ryhmämatkat, kokouspaikat, perhematkailu kohteita, luonto, saaristo, saaristoristeilyt, opastetut kierrokset, mökkimajoitusta.

Sulje
Kouvola

VisitKouvola

Minne mennä ja mitä tehdä Kouvolassa? Parhaat vinkit kertoo VisitKouvola.

Sulje
Jyväskylä
Oulu

Wasaline

Wasaline – Hiukan parempaa

Ylitä merenkurkku maailman pohjoisinta päivittäin kuljettavaa reittiä Vaasasta Uumajaan jopa 3,5 tunnissa tai tee mukava päiväristeily uudella Aurora Botnialla. Aurora Botnia on luokassaan maailman ympäristöystävällisin alus. Matkustat mukavasti rauhallisissa lounge-tiloissa tai nautit runsaasta Saaristolaispöydästä. Yhdistä päivään kokous tai ota mukaan auto ja lähde ostosmatkalle Uumajaan!

Sulje
Kuopio
Oulu

Wild Taiga Kuhmo-Suomussalmi

Wild Taiga tunnetaan mm. karhunkatselusta, Kuhmon Kamarimusiikista, Hiljaisesta Kansasta, Ilmari Kiannosta ja kalevalaisuudesta. Wild Taigan yli 50 yritystä tarjoavat laajan kirjon luontoaktiviteetteja ympäri vuoden, ainutlaatuisia käyntikohteita, kiinnostavia tapahtumia, kulttuuria monessa muodossa, mukavia majoituskohteita ja paikallista ruokaa. Alueella sijaitsee myös upea Hossan kansallispuisto. Kuhmon ja Suomussalmen lisäksi yrityksiä toimii myös muualla Kainuussa ja lähikunnissa.

Sulje
Kouvola

Xamkin ravintolapalvelut

Xamkin ravintolapalvelut toimivat Mikkelin, Savonlinnan, Kotkan ja Kouvolan kampusalueilla. Xamkin ravintolapalvelut toteuttavat tilaisuudet ja kokoukset räätälöidysti. Ravintola- ja kokoustilat ovat nykyaikaisia ja muuntautuvia. Palvelemme joustavasti niin arkisin kuin viikonloppuisin ja tarjoiluissa huomioidaan kotimaisuus ja lähiruoka. Kampusten keskeinen sijainti ja hyvät pysäköintialueet luovat ihanteellisen tapahtumaympäristön jopa 300 hengen tilaisuuksiin.

Sulje
Jyväskylä
Kuopio
Oulu

m/s Rhea

Päijänteen suurin risteilijä m/s Rhea Jyväskylä

Sulje
Jyväskylä
Oulu

Ähtäri Zoo

Ähtäri Zoo on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto. Jättiläispandat Lumin ja Pyryn kohtaat Pandatalossamme. Eläinpuistokierroksemme keskittyy Pohjoisen pallonpuoliskon lajeihin ja kierroksen päätteeksi pääset rapsuttelemaan Zoo Farmin kotieläimiä. Zoo, Pandatalo ja Farmi palvelevat vuoden jokaisena päivänä. Matkailijoita palvelevat myös Snowpanda Deli&Cafe ja Zoo Shop puiston aukioloaikoina. Ähtärissä majoitut mukavasti Hotelli Mesikämmenessä, jossa ravintola ja monipuoliset kokoustilat.

Sulje

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.