Vieraaksi Suoma-messuille

Suoma on huipputapaaminen, jossa kohtaavat parhaalla tavalla matkailupalveluiden tarjoajat ja asiantuntevat asiakkaat.

Hyvä matka-asioista vastaava,

etsitkö sopivaa paikkaa kokoukselle? Kaipaatko uusia ideoita ryhmämatkoille?
Oletko vailla raikkaita vinkkejä kiinnostavista kohteista ja viihtyisistä majapaikoista?
Haluatko tietoa uusista elämyksistä ja nähtävyyksistä?

Tule mukaan Suomaan tutustumaan uusimpaan matkailutarjontaan!

Tapahtumassa on pientä ruokatarjoilua ja tilaisuus on kutsuvieraille maksuton. Voit saapua milloin tahansa tapahtuman aukioloaikana ja tutustua vapaasti tarjontaan.

 

9.30  SUOMA -tapahtuma auki kutsuvieraille
Lounastarjoilu vieraille
13.00 SUOMA -tapahtuma päättyy

Muutokset ovat mahdollisia.

Näytteilleasettajat

Kuopio
Lappeenranta
Mikkeli
Oulu
Kuopio
Mikkeli
Oulu

Härmän Kylpylä

Viihdettä, vapaa-aikaa, Työhyvinvointia
Kokousta, seminaaria ja kaikkea mukavaa tarjoaa Härmän Kylpylä

Tule pyytämään kiertueen paras ryhmätarjous Vainion Pasilta!
Kaikille tarjouksen pyytäneille pieni lahja!

Sulje
Lappeenranta
Mikkeli

Imatran Kylpylä

Imatran Kylpylä on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja täydellinen paikka kylpyläloman, virkistyspäivän tai kokouksen viettoon. Voit majoittua hotelliin, loma-asuntoon tai vaikkapa omaan villaan. Saimaan upea luonto, iso kylpyläosasto, ravintolat, kylpylähoidot sekä Ukonniemen monipuoliset aktiviteetit tarjoavat tekemistä ympäri vuoden. Valitse valmis tyky- tai kokouspaketti tai ota yhteyttä, niin räätälöimme ryhmällenne täydellisen tilaisuuden, juuri toiveidenne mukaan.

Sulje
Kuopio
Oulu

Kajaanin kaupunki

Kaupunki jossa elät enemmän – tervetuloa Kajaaniin!
Kainuun pääkaupunki Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Kajaani tarjoaa monipuolisesti nähtävää ja koettavaa perhe-, luonto- ja kulttuurimatkailun parissa. Tule ja koe, nappaa Kajaanin parhaat palat!

Sulje
Kuopio

Kruunupuisto - Punkaharju

Kruunupuisto on monipuolinen hyvinvoinnin keskus Punkaharjulla, Saimaan rannalla. Meillä voit viettää lomaa, nauttia kylpylästä, ravintolapalveluista sekä liikkua upeassa harjuluonnossa ympäri vuoden omatoimisesti tai oppaan johdolla. Lomaa tai hotellivierailuasi täydentävät hemmottelevat hoitopalvelumme. Toteutamme myös monipuolista kuntoutusta sekä tuettuja lomia yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kruunupuisto on myös laadukas kohde yritystilaisuuksille ja kokouksille kansallismaisemassa.

Sulje
Kuopio
Oulu

Lomakeskus Huhmari

Lomakeskus Huhmari sijaitsee Höytiäisen rannalla Pohjois-Karjalassa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Joensuusta. Ympärivuoden avoinna oleva lomakeskus tarjoaa majoitusta lomamökeissä, ravintola- ja kylpyläpalvelut sekä monipuolisesti erilaisia aktiviteettejä. Kesällä toteutetaan Höytiäisen risteilyt eri teemalla 70-paikkaisella vesibussilla. Huhmarista löytyy upeat kokous-ja juhlatilat tilausravintola Louhesta ja muutoinkin monipuoliset kokoustilat mm. 185-paikkainen auditorio.

Sulje
Lappeenranta
Mikkeli

Original Sokos Hotel Lappee

Etelä-Karjalan helmi Lappeenranta sijaitsee kauniin Saimaan rannalla. Kesäiset kanavaristeilyt, historiallinen Lappeenrannan linnoitus ja erilaiset museot ja kulttuurielämykset takaavat ikimuistoisen loman. Original Sokos Hotel Lappee sijaitsee keskellä elämää kauppakeskus IsoKristiinan sydämessä. Saman katon alta löytyvät loistavat ostosmahdollisuudet, monipuolinen ravintolatarjonta sekä Lappeenrannan kaupunginteatterin unohtamattomat teatteriesitykset.

Sulje
Kuopio

Osuuskauppa Suur-Savo / Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli & Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna & Tott kesähotelli

Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme Etelä-Savoon! Lukuisat ravintolat, monipuoliset kokousmahdollisuudet, kaksi Original Sokos hotellia ja Kesähotelli Tott tarjoavat vieraillemme unohtumattomia elämyksiä ympäri vuoden niin Mikkelissä, Savonlinnassa, kuin Pieksämäellä. Erilaiset tilaisuudet ja juhlat onnistuvat kauttamme myös keskiaikaisen Olavinlinnan upeissa tiloissa. Muistathan myös historiallisen Mikkelin Klubin Mikkelin torin laidalla.

Sulje
Kuopio
Mikkeli

Pieksämäen kaupunki, matkailu

Pieksämäki keskellä Suomea tarjoaa kauniin ja monipuolisen matkailualueen. Kulttuurikeskus Poleeni esityksineen, upea tapahtuma-areena Veturitori, Pieksämäen Iso-Pappila, Nukkekoti, Haapakosken Ruukki, VedenjakajaReitistön pyöräily-, vaellus- ja melontareitit, Paltasen esteetön suoluontopuisto ja Kivikuru. Majoitukset Partaharjukeskuksessa, Kartanomajoitus Sofia & Angeliquessa, Ysimajoilla ja -hotellissa sekä Wanhan Neuvolan ja Montolan Koulun Majataloissa takaavat hyvät unet. Tervetuloa meille!

Sulje
Kuopio
Lappeenranta
Mikkeli
Oulu

Pohjois-Karjala Sokos Hotels

Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu - Kaupungin sydämessä

Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu - Upeasti uusitut tilat

Break Sokos Hotel Koli - Break Sokos Hotel Koli sijaitsee kuvankauniissa kansallispuistossa, aivan Kolin huippujen tuntumassa.

Break Sokos Hotel Bomba - Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde.

Sulje
Kuopio
Lappeenranta
Mikkeli
Oulu

Pohjolan Matka

Pohjolan Matka on suuri, kotimainen matkatalo, joka toimii niin linjaliikenteessä, tilausajoissa kuin matkapalveluissakin. Meillä työskentelee n. 300 matkailualan ammattilaista, ja noin 200 bussiamme palvelee asiakkaitamme erilaisissa kuljetustarpeissa. Erikoisosaamistamme ovat monipuoliset räätälöidyt ryhmämatkat erilaisille ryhmille. Toimintamme kulmakivenä ovat arvomme vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus ja kotimainen perheyrittäjyys. Olemme mukana matkassasi!

Sulje
Lappeenranta
Mikkeli

Primehotels

Primehotelsin hotelliperheeseen kuuluu viisi uniikkia hotellia Hotel Katajanokka ja Hotel Rantapuisto Helsingissä, Hotel Sveitsi Hyvinkäällä, Hotel Oscar Varkaudessa sekä Spahotel Casino Savonlinnassa. Keväällä 2022 Primehotels avaa Helsinkiin kaksi uutta keskustahotellia. Primehotels ei ole hotelliketju, vaan ketju uniikkeja hotelleja, joita yhdistää sama tavoite; tulla tunnetuksi Suomen parhaasta palvelusta.

Sulje
Kuopio
Lappeenranta
Mikkeli
Oulu

Päijänne-risteilyt Hilden Oy

Laivaliikennettä Päijänteellä jo yli 50 vuotta. Risteilyjä ja laivamatkoja Lahdesta, Heinolasta, Kouvolasta ja Jyväskylästä. Palvelulaivat ravintoloineen max 175 henkilöä.

Sulje
Oulu

Seinäjoki - tapahtumien suurkaupunki

Seinäjoki Congress on maksutta asiakkaidensa apuna kartoittamassa tilaisuuksille sopivat puitteet (tilat, tarjoilut, majoitukset, kuljetukset ja oheisohjelmat). Seinäjoen sijainti hyvien junamatkojen päässä (Oulusta ja Helsingistä nopeimmillaan 2h 40min ja Tampereelta tunnissa), luo hyvät edellytykset valtakunnallisten tapahtumien järjestämiselle. Tervetuloa Seinäjoelle - tapahtumien suurkaupunkiin!

Sulje
Kuopio
Lappeenranta
Oulu

Sodan ja rauhan keskus Muisti & Päämajamuseo

Sodan ja rauhan keskus Muisti on Mikkelissä kesällä 2021 avattu tiedekeskus, joka kertoo sodasta edistääkseen rauhaa. Ensimmäinen päänäyttelymme Poikkeustila on moderni, kokemuksellinen ja interaktiivinen kokonaisuus, joka avaa suomalaisten sotakokemuksia toisessa maailmansodassa. Miltä sota tuntui ihmisistä?
Muisti ja Päämajamuseo toimivat rakennuksessa, jossa Päämaja sijaitsi toisen maailmansodan aikana.

Sulje
Oulu

Sokos Hotels Oulu, Rovaniemi & Levi

Pohjoiset Sokos -hotellit sijaitsevat lyhyen välimatkan päähän toisistaan ja tarjoavat upeat kohteet kokea Pohjois-Suomen parhaat puolet. Urbaani kaupunkihotellimme Oulussa, lämminhenkinen hotellimme Rovaniemellä sekä Lapin rauhaa ja luonnonläheisyyttä tarjoileva hotellimme Levillä odottelevat sinua jo vieraaksemme. Tervetuloa viihtymään!

Sulje
Lappeenranta
Mikkeli

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone / Original SOkos Hotel Vaakuna Hml

Hienot hetket eivät ole sattumaa - Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Uusittu hotelli Vanajaveden äärellä - Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

Sulje
Kuopio

Suomen Metsämuseo Lusto

Suomen Metsämuseo Lusto tarjoaa oivalluksia ja erilaisia näkökulmia metsän ymmärtämiseen. Metsäkulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo sijaitsee Punkaharjulla, keskellä kauneinta itäsuomalaista harju- ja järviluontoa.

Luston näyttelyt ja tapahtumat kertovat ihmisen ja metsän vuorovaikutuksesta ennen ja nyt. Monipuolisessa tarjonnassa riittää ihmeteltävää koko perheelle.

Luston vuoden päätapahtuma Metku – Metsäkulttuuripäivät järjestetään 17.–19.6.2022.

Sulje
Kuopio

Tahko Chalet / PNT Active Oy

Tahko Chalet / PNT Active Oy on perinteikäs Tahkovuorella, Nilsiässä toimiva suomalainen majoitus- ja ravitsemusalan perheyritys. Tahko Chaletin liiketoimintaan Tahkolla kuuluvat Piazza-viihdekeskus, ravintola Mosquito, Hotelli Ukko (Ukko huoneet, Vietti Suites huoneistot, Vietti huvila), Golden Resort kokous- ja juhlatilat sekä 29 tasokasta ja viihtyisää Golden Resort huvilaa. Tahko Chalet on perustettu vuonna 1991.

Sulje
Lappeenranta
Mikkeli

Teatteri-Imatra

Imatra basecamp Oy on Imatran kaupunkikonserniin kuuluva myynti- ja markkinointiyhtiö. Sen vastuulla on mm. Imatran kaupunginteatteri, Imatran tapahtumatilat ja Imatran urheilutilat.

Sulje
Kuopio
Lappeenranta
Mikkeli
Oulu

Valamon luostari

Valamon munkkiluostari on ortodoksisen uskonelämän ja kulttuurin elävä keskus. Luonnonkauniilla Heinävedellä sijaitseva luostari ottaa vieraita vastaan ympäri vuoden. Nykypäivän ihmiselle luostarin levollinen ilmapiiri ja ympäröivä luonto tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden rauhoittumiseen kaukana kaikesta kiireestä.

Sulje
Kuopio
Lappeenranta
Mikkeli
Oulu

Visit Jyväskylä Region

Sykähdyttävä järviluonto ja neljä kansallispuistoa. Urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Maailman eniten Alvar Aallon arkkitehtuuria, upeita Unescon maailmanperintökohteita ja maailman Saunamaakunnan saunat.
Visit Jyväskylä Region vastaa koko Jyväskylän seudun matkailumarkkinoinnista ja -neuvonnasta.

Sulje
Kuopio
Oulu

Visit Kokkola

Visit Kokkola on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluvan Kokkolan Matkailu Oy:n markkinointinimi. Yhtiö harjoittaa saaristoristeily- ja majoitustoimintaa sekä toimii kokous- ja konserttitilojen välittäjänä. Yhtiö on matkanjärjestäjä joka kehittää, tuottaa, myy ja markkinoi alueen matkailupalveluita.

Sulje
Kuopio
Lappeenranta
Oulu

Visit Mikkeli

Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja edistää Mikkelin seudun matkailun ja vapaa-ajan asutuksen yleisiä edellytyksiä ja kuntien ja matkailuelinkeinon yhteistoimintaa.

Sulje
Kuopio
Oulu

Visit Vuokatti

Vuokatti on ympärivuotinen matkailukeskus, jonka vahvuuksia ovat monipuolinen palvelutarjonta, aito talvi lumineen, lapsiystävälliset kohteet, monipuoliset ulkoilumaastot sekä kilpaurheilun maastojen käytettävyys myös vapa-ajan liikkujalle.

Sulje
Oulu

Wasaline

Wasaline – Hiukan parempaa

Ylitä merenkurkku maailman pohjoisinta päivittäin kuljettavaa reittiä Vaasasta Uumajaan jopa 3,5 tunnissa tai tee mukava päiväristeily uudella Aurora Botnialla. Aurora Botnia on luokassaan maailman ympäristöystävällisin alus. Matkustat mukavasti rauhallisissa lounge-tiloissa tai nautit runsaasta Saaristolaispöydästä. Yhdistä päivään kokous tai ota mukaan auro ja lähde ostosmatkalle Uumajaan!

Sulje

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.