Vieraaksi Suoma-messuille

Suoma on huipputapaaminen, jossa kohtaavat parhaalla tavalla matkailupalveluiden tarjoajat ja asiantuntevat asiakkaat.

Hyvä matka-asioista vastaava,

etsitkö sopivaa paikkaa kokoukselle? Kaipaatko uusia ideoita ryhmämatkoille?
Oletko vailla raikkaita vinkkejä kiinnostavista kohteista ja viihtyisistä majapaikoista?
Haluatko tietoa uusista elämyksistä ja nähtävyyksistä?

Tule mukaan Suomaan tutustumaan uusimpaan matkailutarjontaan!

Tapahtumassa on pientä ruokatarjoilua ja tilaisuus on kutsuvieraille maksuton. Voit saapua milloin tahansa tapahtuman aukioloaikana ja tutustua vapaasti tarjontaan.

 

9.30  SUOMA -tapahtuma auki kutsuvieraille
Lounastarjoilu vieraille
13.00 SUOMA -tapahtuma päättyy

Muutokset ovat mahdollisia.

3.10. Turku, Radisson Blu Marina Palace

4.10. Tampere, Solo Sokos Hotel Torni

5.10. Vaasa, Scandic Waskia

Näytteilleasettajat

Tampere
Turku
Vaasa
Tampere
Turku

Fazer Experience vierailukeskus

Fazer Experience -vierailukeskus on ainutlaatuinen, suosittu vierailukohde kaikenikäisille. Keskuksessa on elämyksellinen näyttely, myymälä, Fazer Café, kokouspalveluita ja erilaisia tapahtumia. Kävijöitä on yli 200 000 vuosittain. Vierailu Fazerilla on inspiroiva ja vuorovaikutteinen kokemus. Näyttelyyn tutustutaan Fazerin oppaan johdolla. Tietoa vierailukeskuksen palveluista löytyy osoitteesta visitfazer.com. Olemme avoinna päivittäin ja kävijäkokemuksia löytyy aihetunnisteella #visitfazer.

Sulje
Tampere
Turku

Helsingin Kaupunginteatteri

HKT tarjoaa Suomen laajimman valikoiman näyttämötaidetta!
Farssia, draamaa, komediaa, musikaalia, perheteatteria, tanssia, ruotsinkielistä teatteria, klassikoita.. Vuosittain noin 20 ensi-iltaa, 30 eri tuotantoa ja tuhat esitystä.

Esityksiä meillä on suurella ja pienellä näyttämöllä (Eläintarhantie 5), Arena-näyttämöllä, studio Pasilassa ja Lilla Teaternissa.

Sulje
Tampere
Turku
Vaasa

Härmän Kylpylä

Täysiverinen kylpylähotelli keskellä Pohjanmaata!

Viihdettä, vapaa-aikaa, työhyvinvointia... kaikkea tätä on Härmän Kylpylä.
Pyydä kiertueen aika tarjous Vainion Pasilta niin saat yllätyslahjan!

Sulje
Tampere
Turku
Vaasa

Seinäjoki - tapahtumien suurkaupunki

Suunnitteletko kokouksen, kesäpäivien, seminaarin tai muun tilaisuuden järjestämistä? Voisiko Seinäjoki olla teille sopiva paikkakunta?

Seinäjoki Congress Oy on asiakkaiden apuna maksutta kartoittamassa tilaisuuksille parhaat puitteet: majoitukset, kuljetukset, tilat, tarjoilut, oheisohjelmat ja paljon muuta.

Sulje
Tampere
Turku

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone / Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

Hienot hetket eivät ole sattumaa - Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Uusittu hotelli Vanajaveden äärellä - Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

Sulje
Tampere
Turku
Vaasa

Visit Jyväskylä Region

Sykähdyttävä järviluonto ja neljä kansallispuistoa. Urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Maailman eniten Alvar Aallon arkkitehtuuria, upeita Unescon maailmanperintökohteita ja maailman Saunamaakunnan saunat.
Visit Jyväskylä Region vastaa lähes koko Keski-Suomen matkailumarkkinoinnista ja -neuvonnasta.

Sulje
Tampere
Turku

Visit Lahti

Lahden seutu – Lahti Region Oy:n (Visit Lahti) pääasiallisena tarkoituksena on vastata maakunnan matkailullisen vetovoiman kasvattamisesta, houkutella alueelle lisää matkailijoita, ja näin kasvattaa alueen matkailutuloa ja verotuloja. Yhtiön tehtäviin kuuluu matkailun markkinointi, matkailullisen imagon rakentaminen, matkailupalveluiden myynninedistäminen, myynti ja välittäminen, uusien tapahtumien hankinta yhdessä kuntien kanssa sekä matkailun kehittäminen hankkeiden avulla.

Sulje
Tampere
Turku
Vaasa

Visit Lakeus Oy

Tervetuloa elämysten Etelä-Pohjanmaalle! Retkiä, tyhy-päiviä, tapahtumia ehdottomasti kannattaa tulla Etelä-Pohajanmaalle. Retkiräätäliltämme parhaat matkavinkit ja valmiit matkapaketit ideoituna tai toiveittenne mukaan koottuna. Meillä on matkanjärjestäjäoikeudet.

Sulje
Tampere
Turku
Vaasa

Visit Turku

TUL TURKKU!

Et sunka sä mittä ohjelma tarttis?

Laita meille postia tai pirauta puhelimella, niin kokoamme toiveiden mukaan ohjelmanne; museot, risteilyt, kaffetukset, majoitukset tai vaikka teatteripiletit.

Matkailija nauttii Aurajokivarren maisemista, jonka reitti kulkee tois puol jokke ja täl puol jokke ja ehkä jopa risteilyllä Åbosta Turkuun – tiätty Föril! tai nouse Funikulaaril Kakolanmäel, jos se ny sattuu kulkemaa...

Fundera, tiärävvaik sul tulis kiva reissu?

Sulje
Tampere
Vaasa

Wasaline

Ylitä Merenkurkku ympäri vuoden Vaasasta Uumajaan tai tee mukava päiväristeily uudella, maailman ympäristöystävällisimmällä matkustaja-autolautalla Aurora Botnialla. Matkusta mukavasti laivan rauhallisissa lounge -tiloissa, nauti runsaasta Saaristolaispöydästä tai herkullisista annoksista ála carte -ravintolassa sekä viihteestä baarissa ja tee hyviä löytöjä pienessä mutta hyvin varustellussa laivan putiikissa. Yhdistä päivään kokous tai ota mukaan auto ja lähde ostosmatkalle Merenkurkun yli!

Sulje

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.