Vieraaksi Suoma-messuille

Suoma on huipputapaaminen, jossa kohtaavat parhaalla tavalla matkailupalveluiden tarjoajat ja asiantuntevat asiakkaat.

Hyvä matka-asioista vastaava,

etsitkö sopivaa paikkaa kokoukselle? Kaipaatko uusia ideoita ryhmämatkoille?
Oletko vailla raikkaita vinkkejä kiinnostavista kohteista ja viihtyisistä majapaikoista?
Haluatko tietoa uusista elämyksistä ja nähtävyyksistä?

Tule mukaan Suomaan!

Tapahtumassa on tarjolla lounas ja tilaisuus on maksuton. Voit saapua milloin tahansa tapahtuman aukioloaikana ja tutustua vapaasti laajaan kotimaan matkailutarjontaan.

2023:

ti 14.2 Oulu, Oulun teatteri

ke 15.2. Kuopio, Musiikkikeskus

to 16.2. Jyväskylä, Paviljonki

pe 17.2. Kouvola, Original Sokos hotel Vaakuna

 

9.30  SUOMA -tapahtuma auki kutsuvieraille
Lounastarjoilu vieraille
13.00 SUOMA -tapahtuma päättyy

Muutokset ovat mahdollisia.

Näytteilleasettajat

Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu
Jyväskylä
Kuopio
Oulu

Airport Hotels Helsinki

Uudistimme lentokenttähotellimme!
Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa sijaitsevat yksityiset Skyline Airport Hotel ja Pilot Airport Hotel tarjoavat viihtyisää majoitusta parhailla palveluilla.
Tarjoamme majoittuville vieraillemme ilmaisen lentokenttäkuljetuksen lisäksi myös lomaparkin omalle autolle.

Sulje
Jyväskylä

HUK - Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri

Kesällä 2023 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähdään huikea Dingo-musikaali!

Sulje
Oulu

Hotelli-Ravintola Liminganlahti

Palvelemme ryhmiä kauniiden tilojen ja maukkaan ruoan kera. Meillä olet luonnon keskellä – ympärilläsi linnut, kasvillisuus ja läheisillä alueilla käyskentelevät lampaat ja lehmät. Vain muutaman sadan metrin päässä sijaitsee alueen lähin lintutorni. Meillä voit järjestää kokoukset, juhlat ja retket.

Liminganlahti on pieni pala luontoparatiisia ja me toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vierailemaan!

Sulje
Jyväskylä
Kuopio
Oulu

Härmän Kylpylä

Viihteen, vapa-ajan, työhyvinvoinnin ja kuntoutuksen varmaotteinen moniottelija keskeltä Lakeuksia, Pohjanmaalta!

Tule hakemaan kevätkauden kovimmat ryhmätarjoukset Vainion Pasilta.
Tarjouksen pyytäjälle pieni lahja samantien.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio

Imatran Kylpylä

Imatran Kylpylä on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja täydellinen paikka kylpyläloman, virkistyspäivän tai kokouksen viettoon. Saimaan upea luonto, iso kylpyläosasto, ravintolat, kylpylähoidot sekä monipuoliset aktiviteettivaihtoehdot tarjoavat tekemistä ympäri vuoden. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä luonnonkauniilla Ukonniemen virkistysalueella vain 7 km päässä Imatran keskustasta. Palvelemme Teitä ammattitaidolla ja aidolla itäsuomalaisella vieraanvaraisuudella!

Sulje
Jyväskylä

Jyväskylän Sokos Hotellit ja Sataman Viilu

Jyväskylässä on kaksi upeaa Sokos Hotellia kokoustiloineen ja ravintoloineen valmiina vastaanottamaan niin työ- kuin vapaa-ajan ryhmiä. Tervetuloa kuulemaan Solo Sokos Hotel Paviljongin ja Original Sokos Hotel Alexandran palveluista sekä Keskimaan ravintoloiden - etenkin Sataman Viilun - ajankohtaisista tuotteista!

Sulje
Jyväskylä
Kuopio

Jyväskylän kaupunginteatteri

Jyväskylän kaupunginteatteri tarjoaa katsojilleen laadukasta ja monipuolista draamaa suurella sydämellä.
Tarinoita, tunteita ja teatterin taikaa.
Kevään uutuuksina Parit-sukutarina ja Poikakoodi-nykyperhedraama. Ohjelmistossa myös Suruttomat-musikaali, Hiirenloukku-murhamysteeri ja Tango sateessa -rakaustarina. Suomassa saat maistiaisia myös meidän teatterin syksyn 2023 uutuuksista!

Sulje
Jyväskylä
Kouvola

KOKO Lahti

Tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi ja Lahden Konserttitalo tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat ja tuotantopalvelut 10-20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa keskustan läheisyydessä ja upean luonnon äärellä.

Laadukkaat tapahtumatilat luovat inspiroivan ympäristön niin erikokoisille kokouksille, suurille messutapahtumille, elämyksellisille konserteille kuin juhlaville gaalailloillekin.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu

Kokoushotelli Murikanranta

Murikanranta on ainutlaatuinen kokoushotelli Tampereen Teiskossa, keskellä ei mitään. Juuri siksi meillä on kaikki, mitä onnistuneelta hotellielämykseltä toivot. Pirkanmaan järviluonnon ympäröimässä, vasta remontoidussa hotellissa on helppo järjestää juuri sellainen tilaisuus kuin haluat. Piristä kokouspäivääsi monipuolisilla aktiviteeteilla, ohjelmanumeroilla tai ulkoilulla. Kokouspäivän päätteeksi voit myös vaihtoehtoisesti rentoutua saunassa tai porealtaassa, nauttien lasillisen kuohuvaa.

Sulje
Jyväskylä

Nuorisokeskus Marttinen

Marttinen sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Virroilla keskellä Suomea. Tampereelta, Jyväskylästä ja Seinäjoelta matkaa Marttiseen on 1,5 tunnin verran ja Helsingistä noin 3,5 tuntia. Marttinen on viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille leireille, kursseille, koulutuksille ja muille tapahtumille ympäri vuoden. Nuorisokeskus Marttinen on yksi Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista nuorisokeskuksista.

Sulje
Jyväskylä
Kuopio
Oulu

Pohjois-Karjalan Sokos Hotellit

PKO:n omistuksessa on 4 erilaista hotellia, joista kaikissa on upeat nykykarjalaista luksusta huokuvat puitteet. Joensuussa Euroopan parhaana kokous- ja tapahtumahotellina palkittu Kimmel, sekä monen matkailijan toisena kotinakin tunnettu torin laidalla oleva Vaakuna. Näiden lisäksi 2 erilaista vapaa-ajan kohdetta kylpylöineen. Ukko-Kolin huipulla ikonisen kauniissa kansallismaisemissa sijaitseva Koli, sekä Pielisen rannalla Pohjois-Karjalaisen kulttuurin ja historian ympäröimänä oleva Bomba.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu

Päijänne-risteilyt Hilden Oy

Jo 60 vuotta vesillä! Risteilyjä ja laivamatkoja Päijänteen alueella Jyväskylästä, Lahdesta, Heinolasta, Kouvolasta, Laukaasta ja Äänekoskelta. Palvelua ryhmille ja yksityismatkailijoille; neljä 175 hengen laivaa ravintolapalveluin.

Sulje
Kouvola

Sannäsin Kartano

Sannäsin Kartano on monipuolinen kokous-, tapahtuma- ja juhlapaikka Porvoossa. Sijaitsemme ainutlaatuisessa kulttuurimaisemassa, 15 minuutin ajomatkan päässä Vanhasta Porvoosta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Sannäsin Kartanoon kuuluu historiallinen kartano, kartanoravintola, kellaribaari, 87 huoneen hotelli, saunatilat ja uima-allas sekä monipuoliset kokous- ja liikuntatilat.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu

Serlachius-museo ja Ravintola Gösta

Serlachius-museot sijaitsevat Järvi-Suomen sydämessä, Mänttä-Vilppulassa. Museot tarjoavat ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä taiteen, arkkitehtuurin ja historian parissa sekä upeita maisemia kulttuurihistoriallisesti merkittävää ympäristöä unohtamatta.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola

Sinfonia Lahti

Lahden kaupunginorkesteri, Sinfonia Lahti, on perinteet tunteva ja uutta luova lahtelainen, suomalainen ja kansainvälinen orkesteri. Sinfonia Lahden toiminnan ytimessä on laaja ja monipuolinen sinfoniakonserttien sarja, jota täydentävät laadukkaat viihdekonsertit. Painokkaassa osassa on Lahden ja sen alueen lapsille ja nuorille suunnattu toiminta.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone / Original Sokos Hotel Vaakuna

Hienot hetket eivät ole sattumaa - Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Uusittu hotelli Vanajaveden äärellä - Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna

Sulje
Oulu

Tapahtumatuotanto Voltti

Voltti on energinen ja notkea tapahtuma-alan on moniosaaja, jonka palvelut kattavat niin yleisötapahtumat kuin myös mitä moninaisemmat yritystapahtumat aina tykypäivistä kesäjuhliin ja kickoffeista pikkujouluihin. Kokemusta on myös kertynyt runsaasti mobiilipelituotannoista, kuten Rock The City Tampere ja Oulu -kaupunkiseikkailupeleistä sekä asiakkaille räätälöidyistä, liikunnallisista ActionTrack-peliaktiviteeteista.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio

Teatteri Imatra

Imatra basecamp Oy on Imatran kaupunkikonserniin kuuluva myynti- ja markkinointiyhtiö. Sen vastuulla on mm. Imatran kaupunginteatteri, Imatran tapahtumatilat ja Imatran urheilutilat.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio

Viking Line

Täyden palvelun tapahtumatalo merellä - meri on upea ympäristö kohdata!
Ryhmä- ja kokousmatkamme on tarkoitettu kaikennäköisille ja -kokoisille ryhmille. Risteilyvaihtoehtoja on useita ja valikoimassamme on myös yhdensuuntaisia reittimatkoja ja hotellipaketteja. Nähdään messuilla ja suunnitellaan teidän ryhmällenne sopiva risteilykokonaisuus!

Sulje
Jyväskylä
Kouvola
Kuopio
Oulu

Visit Jyväskylä Region

Sykähdyttävä järviluonto ja neljä kansallispuistoa. Urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Maailman eniten Alvar Aallon arkkitehtuuria, upeita Unescon maailmanperintökohteita ja maailman Saunamaakunnan saunat.
Visit Jyväskylä Region vastaa lähes koko Keski-Suomen matkailumarkkinoinnista ja -neuvonnasta.

Sulje
Kuopio
Oulu

Visit Kajaani-Oulujärvi

Tervetuloa Kajaani-Oulujärven alueelle! Täällä sinua odottaa kulttuurielämykset, paikalliset herkut ja monipuoliset aktiviteetit vuoden ympäri. Kajaanista löydät myös pohjoisen järvi-Suomen upean luonnon vaaroineen ja hiekkarantoineen.

Sulje
Jyväskylä
Kuopio
Oulu

Visit Kokkola

Visit Kokkola on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluvan Kokkolan Matkailu Oy:n markkinointinimi. Yhtiö harjoittaa saaristoristeily- ja majoitustoimintaa sekä toimii kokoustilojen välittäjänä. Yhtiö on matkanjärjestäjä joka kehittää, tuottaa, myy ja markkinoi alueen matkailupalveluita.

Sulje
Jyväskylä
Kouvola

Visit Lahti

Talviurheilusta tunnetussa ympäristöpääkaupungissa yhdistyy upea järvimaisema, monimuotoinen luonto, rohkeus arjen ympäristötekoihin sekä puhtaan teknologian ja kiertotalouden osaaminen. Upea latu- ja retkeilyverkosto on helposti saavutettavissa kaikkina vuodenaikoina. Lahti tarjoaa kiinnostavia matkailukohteita ja kulttuurikattausta täydentävät monipuoliset teatterit, konsertit ja upeat näyttelyt. Kaupungin rikkaaseen makumaailmaan pääset tutustumaan lukuisissa ravintoloissa ja kahviloissa.

Sulje
Kuopio
Oulu

Visit Suomussalmi

Suomussalmi kutsuu sinut lukuisten järvien, metsien ja harjujen maille jylhiin maisemiin. Täällä kohtaat vaikuttavan Hiljaisen Kansan, kuulet Soivat Metsän, vaikutut vahvasta sotahistoriasta ja Raatteentiestä ja tutustut kirjailija Ilmari Kiannon elämään. Kesän kulttuuritarjonnan kohokohta on Teatteri Retikan kesäteatterinäytökset.
Visit Suomussalmi kokoaa monipuolisen ohjelman teidän ryhmälle tai osaksi kiertomatkaanne.

Sulje
Kuopio
Oulu

Wild Taiga Kuhmo-Suomussalmi

Wild Taiga tunnetaan mm. karhunkatselusta, Kuhmon Kamarimusiikista, Hiljaisesta Kansasta, Ilmari Kiannosta ja kalevalaisuudesta. Wild Taigan yli 50 yritystä tarjoavat laajan kirjon luontoaktiviteetteja ympäri vuoden, ainutlaatuisia käyntikohteita, kiinnostavia tapahtumia, kulttuuria monessa muodossa, mukavia majoituskohteita ja paikallista ruokaa. Alueella sijaitsee myös upea Hossan kansallispuisto. Kuhmon ja Suomussalmen lisäksi yrityksiä toimii myös muualla Kainuussa ja lähikunnissa.

Sulje

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.