Vieraaksi Suoma-messuille

Suoma on huipputapaaminen, jossa kohtaavat parhaalla tavalla matkailupalveluiden tarjoajat ja asiantuntevat asiakkaat.

Hyvä matka-asioista vastaava,

etsitkö sopivaa paikkaa kokoukselle? Kaipaatko uusia ideoita ryhmämatkoille?
Oletko vailla raikkaita vinkkejä kiinnostavista kohteista ja viihtyisistä majapaikoista?
Haluatko tietoa uusista elämyksistä ja nähtävyyksistä?

Tule mukaan Suomaan!

Tapahtumassa on tarjolla lounas ja tilaisuus on maksuton. Voit saapua milloin tahansa tapahtuman aukioloaikana ja tutustua vapaasti laajaan kotimaan matkailutarjontaan.

2024:

ti 6.2. Oulu, Oulun Teatteri
ke 7.2. Kuopio, Musiikkikeskus
to 8.2 Joensuu, Original Sokos hotel Kimmel
pe 9.2. Kouvola, Original Sokos hotel Vaakuna

Jos haluat postituslistalle, laita viesti suoma(at)ykkosmedia.fi

Tapahtuma-aika 9:30 – 13:00 Oulu ja Kuopio

Tapahtuma-aika 9:30 – 12:00 Joensuu ja Kouvola

 

 

 

Oulun, Kuopion ja Joensuun tapahtumien yhteydessä on Pohjolan Matkan järjestämät post tourit, näistä lisätietoa löydät näiden linkkien takaa:
Oulu post tour 
Kuopio post tour
Joensuu post tour

 

Näytteilleasettajat

Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu
Kuopio

Aktiivinen superkeskus Vesileppis, Hotelli Raahen Hovi

Aktiivinen superkeskus Vesileppis Leppävirralla. Upea Muumi Jääluola ja lukematon määrä tekemistä ja toimintaa niin aikuisille, kokousvieraille, tyky ryhmille, lapsiperheille ja varttuneemmalle väelle kaikkina vuodenaikoina.

Toinen kohteemme on merenrantakaupungin kohde Raahessa;
Hotelli Raahen Hovi, olitpa sitten budjettimatkailija, työreissulla tai hemmottelulomalla, meiltä löydät sopivan majoituksen joka tilanteeseen, loistavat kokousfaciliteetit ja maittavat ruokailut elämäsi hetkiin.

Sulje
Kouvola

Eckerö Line

Rederi Ab Eckerö -konserniin kuuluva Eckerö Line Ab Oy on kotimainen laivayhtiö, joka tarjoaa matka- ja rahtipalveluita Tallinnan ja Helsingin välisessä säännöllisessä reitti-, risteily- ja rahtiliikenteessä. Eckerö Linen molemmat laivat m/s Finlandia ja Finbo Cargo liikennöivät Helsinki–Tallinna-reitillä Suomen lipun alla. Eckerö Linellä on myös oikeus käyttää suomalaisesta palvelusta viestivää Avainlippu-tunnusta. Eckerö Linella on yhteensä yli 40 hotellikumppania Virossa ja Suomessa.

Sulje
Oulu

Finlandia Hotelli Alba

Tervetuloa Finlandia Hotelli Albaan, kauniiden järvimaisemien äärelle sijoittuvaan yksityiseen hotelliimme Jyväskylässä! Vuosittain yli 40,000 matkailijaa valitsee meidät hotellikseen.

Viihtyisä hotellimme sijaitsee Jyväskylän Mattilanniemessä, loistavien kulkuyhteyksien varrella, luonnonkauniilla paikalla Jyväsjärven rannalla. Vieressämme sijaitsevat Aalto2 museokeskus, Jyväskylän yliopiston kampusalue sekä aivan lähistöllä Jyväskylän satama

Tervetuloa!

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Finnlines

Finnlines on Suomen johtavia varustamoja. Tarjoamme Itämerellä kestäviä laivamatkoja. Uusilla Superstar ro-pax-aluksillamme, Finnsiriuksella ja Finncanopuksella matkustusmukavuus on aivan uudella tasolla; voit vain keskittyä mukavaan ja rentoon matkustamiseen. Nautit upeasta saaristosta isolla terassilla tai panoraamaikkunoista katsellen. Saaristo näkyy niin ruoassa, sisustuksessa kuin myymälän tuotevalikoimassa. Aluksemme loistavat kirkkaina tähtinä SuomiRuotsi-reitillämme syksystä 2023.

Sulje
Kuopio
Oulu

GreenStar Hotellit

Ekologinen, tasokas ja edullinen Suomen 1. Hiilineutraali Hotelliketju tarjoaa majoitusta 5 paikkakunnalla: Joensuu, Vaasa, Lahti, Oulu ja Jyväskylä. Sama huonehinta onko huoneessa 1, 2 vai 3 henkilöä. Aamiaisen voi ostaa buffet-pöydästä halutessaan. Minikeittiöt käytävillä sekä pyykinpesuhuoneet.

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio

Haminan kaupunki/Hamina Tattoo

Kansainvälinen Hamina Tattoo Sotilasmusiikkifestivaali järjestetään 29.7.-3.8.2024. Tattoo-viikon ohjelmaan kuuluu perinteiseen tapaan mm. konsertit ja lukuisat ilmaistapahtumat. Päätapahtumina ovat Hamina Bastionissa järjestettävät Marssishow-esitykset.

Sulje
Kouvola

Heinolan kesäteatteri

Suomen parasta ja hauskinta kesäteatteria jälleen Heinolassa kesällä 2024!

Sari Siikanderin ohjaama Vielä ehtii on rakastettava komedia, jossa ikäihmiset ovat kaikkea muuta kuin kilttejä ja hiljaisia. Se on kertomus kolmesta iäkkäästä ystävättärestä, jotka ovat jakaneet keskenään niin elämän ilot, surut, bridge-porukan kuin jopa miehen.
Lavalla nähdään upeat Sinikka Sokka, Heidi Herala, Jaana Saarinen, Juhani Laitala, Kirsi Ylijoki ja Sauli Suonpää.
Esityskausi: 13.6.-28.7.2024.

Sulje
Kouvola

Helsingin Kaupunginteatteri

Helsingin kaupunginteatteri (HKT) on Suomen suurin ammattiteatteri, jonka ohjelmistossa on viidellä eri näyttämöllä ja lämpiöissä ulkomaisia ja suomalaisia puhenäytelmiä, komedioita, musiikkiteatteria, oman tanssiryhmän Helsinki Dance Companyn tuotantoja ja lastenesityksiä.

Sulje
Kouvola
Kuopio

HimosLomat

HimosLomat järjestää täydenpalvelun kokous-, hyvinvointi- tai virkistäytymisloman mihin vuodenaikaan tahansa. Oletko kokeillut "Maalausta ja viiniä" tai Fatbike-retkeä Hirvikartanolle? Järjestämme majoituksen, kokous- ja ravintolapalvelut sekä aktiviteetit kaikki samasta paikasta. Majoitusvaihtoehtojakin löytyy lähes 500 erilaista. Uutuus! Willi Länsi -huvikeskus avautui 22.12.2023. Wilistä Lännestä löytyy erilaisia sisäpelejä kuten keilausta ja golfia sekä Saluuna, joka on avoinna joka päivä!

Sulje
Oulu

Hotelli Kivitippu

Hotelli Kivitippu Lappajärvellä tarjoaa ryhmille valmiita lomapaketteja, kuten Virkistysloma ja Kesäteatteripaketit majoituksella ja päiväpakettina. Voimme myös räätälöidä lomapaketin sisällön ryhmän tarpeiden mukaisesti.

Järjestämme ryhmille ohjelmaa toiveiden mukaan, esimerkiksi karaokea, tansseja, bingoa, allasjumppaa, ryhmähoitoja ja teatteriesityksiä. Hyvinvointiosastomme tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia hoitoja.

Tervetuloa ryhmämatkalle Euroopan suurimman Kraatterijärven rannalle!

Sulje
Oulu

Hullu Poro Oy

Hullu Poro Oy on yksityisomisteinen, lappilainen matkailualan yritys Levillä. Majoitu, kokousta tai muuten vain rentoudu mukavasti Hotelli Hullu Porossa, hotelli Taivaanvalkeissa tai Aurora Pyramid :ssä.
Monipuolinen ravintolamaailmamme tarjoaa hyvällä meiningillä, pohjoisen parhaita herkkuja jokaiseen makuun.
Tonttulan väki vie teidät keskelle salaperäistä elämysmetsää nauttimaan luonnosta, kulttuurista sekä lappilaisista tarinoista.
Hullu Poro on täynnä fiiliksiä, makuja ja elämyksiä!

Sulje
Kuopio
Oulu

Härmän Kylpylä

Viihdettä, vapaa-aikaa, työhyvinvointia, kuntoutusta.... Tätä kaikkea on Härmän Kylpylä, Länsi-Suomen kovin kylpylähotelli!

Tule hakemaan Vainion Pasilta SUOMA-kiertueen kovin ryhmätarjous yhdistyksellesi, liitolle tai yrityksellesi.
Tarjouksen pyytäneille pieni lahja samantien!

Sulje
Joensuu
Kuopio

Ilomantsi - ikkuna itään

Tervetuloa Ilomantsiin! Suomen ja EU:n itäisin manneralueen kunta tunnetaan monipuolisista luontokohteistaan ja rikkaasta historiastaan. Täällä tulee tutuksi niin sotahistoria kuin karjalainen kulttuuri monessa muodossaan. Käyntikohteita, tapahtumia ja ohjelmasisältöjä- ja palveluja löytyy moneen makuun. Sisällön voit valita valmiista paketeista tai voimme rakentaa ohjelman ryhmän toiveiden mukaisesti. Ota siis yhteyttä!

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi iloisten ihmisten Ilomantsiin!

Sulje
Joensuu
Kouvola

Imatran Kylpylä

Imatran Kylpylä on Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli ja täydellinen paikka kylpyläloman, virkistyspäivän tai kokouksen viettoon. Voit majoittua hotelliin, loma-asuntoon tai vaikkapa omaan Villaan. Saimaan upea luonto, iso ja monipuolinen kylpyläosasto, ravintolat iltaohjelmineen sekä Ukonniemen monipuoliset aktiviteetit tarjoavat runsaasti tekemistä. Valitse valmis virkistys- tai kokouspaketti tai ota yhteyttä, niin räätälöimme ryhmällenne täydellisen tilaisuuden juuri toiveidenne mukaan.

Sulje
Kuopio
Oulu

Keuruu

Keuruun matkailupalvelut ryhmille. Hotelli Keurusselän 75v. juhlavuoden tapahtumat, tanssit Suomen suosittuimpien solistien tahdittamina ja majoitustarjoukset. Ranta-alueen kesäteatterin hulvattomat esitykset.
Ihana Vanha Keuruu upeine puukirkkoineen ja pappiloineen sekä näyttelyineen. Siipirataslaiva Elias Lönnrotin risteilyt Keurusselällä sekä Keuruun luontoretkeilykohteet ja aktiviteetit.

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Kokoushotelli Murikanranta

Tervetuloa Kokoushotelli Murikanrantaan. Meillä voit järjestää kokouksia ja erilaisia tapahtumia, tai yöpyä muuten vain kauniin Näsijärven rannalla. Vahvuuksiamme ovat luonnon rauhan keskeltä löytyvät toimivat ja inspiroivat kokoustilat yhdistettyinä loistavaan palveluun.

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio

Kolin Matkailu Oy

Suomen rakastetuimman kansallismaiseman tarjoava Koli on ympärivuotinen matkailukeskus. Koli on samalla luonto- ja kulttuuritapahtumien areena, aito pohjoiskarjalainen maaseutukylä, kansallispuiston koti sekä portti ruuastaan, luonnostaan ja iloisista ihmisistään tunnettuun Pohjois-Karjalaan.

Sulje
Kouvola

Kotkan Kaupunginteatteri

Kotkan kaupunginteatteri on musikaaleihin ja laatudraamaan erikoistunut ammattiteatteri, joka toimii kolmella näyttämöllä: teatteritalossa suurella näyttämöllä ja Naapuri-näyttämöllä sekä ravintola Kairossa.

Sulje
Kouvola

Kouvolan Lakritsi Oy

Kouvolan Lakritsi on valmistanut tuotteitaan tinkimättömällä otteella vuodesta 1906. Maun takana on perinteinen valmistusmenetelmä, oikeat ihmiset, hiottu resepti, sylillinen rakkautta ja toimitusketju, joka takaa jokaisen lakupalan tuoreuden.
Ja valmistetaan meillä myös marmeladiakin, samalla rakkaudella kuin lakritsiinkin.

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio

Kruunupuisto

Kruunupuiston hotelli ja kuntoutuskeskus sijaitsee Punkaharjun kansallismaisemassa Saimaan kauneimmalla paikalla. Tarjoamme hotelli- ja ravintolapalveluita, lomia, kuntoutusta ja tekemistä vapaa-aikaan. Kruunupuisto on oiva paikka kokouksille ja tarjoamme myös monipuolisia työhyvinvointipalveluita. Täysin uudistettu tunnelmallinen Kruunupuisto Spa tarjoaa täydellistä rentoutumista aikuiseen makuun. Nauti saunojen lempeistä löylyistä ja pulahda upeisiin altaisiin!

Sulje
Joensuu
Oulu

Kylpylähotelli Rauhalahti

Rauhalahti sijaitsee 5 km Kuopion torilta, Kallaveden rannalla. Kylpylä, tilaussauna, hoidot, tyky/tyhy, liikuntapalvelut, ryhmille vapaa-ajan ohjelmat, orkesteritanssit, karaoke, erikoistapahtumia. Erikoisuus perinne- ja savusaunaillat 50-luvun Jätkänkämpällä (yleiset illat ja tilauksesta ryhmille). Alueella luontopolku, ladut, kesäteatteri, eläinpuisto, keilahalli, minigolf, mailapelikeskus. Kokouspalvelut, mm. auditorio, ryhmätyö- ja näyttelytiloja. Buffet- ja ryhmäruokailut. Teatteripaketit.

Sulje
Kouvola

Kymi Sinfonietta

Kymenlaaksolaisen kulttuurin dynamo 25 vuotta!

Kymi Sinfonietta on kansainvälinen 32 soittajan huippuorkesteri Kymenlaaksossa! Palavalla tunteella soitetuissa konserteissa kuullaan säveliä rakastetuista klassikoista uusimpaan uuteen, sekä svengaavaan menoon. Ainoana suomalaisorkesterina säännöllisesti kahdessa kaupungissa, Kouvolassa ja Kotkassa esiintyvän Kymi Sinfoniettan konserteissa on ainutlaatuinen tunnelma.

Sulje
Kuopio

Lapland Hotels Kuopio

Olemme Lapin autenttisia elämyksiä tarjoava perheomisteinen yritys. Ainutlaatuisella ja laadukkaalla hotelli-, kokous- ja ravintolakokemuksella lunastamme lämpimän paikan vieraidemme sydämissä.

Kokoustiloja hotellista löytyy yhteensä 6 kpl, joihin onnistuvat tilaisuudet pienemmistä neuvotteluista aina suuriin cocktail-tilaisuuksiin ja juhliin.

Gallá Kitchen & Bar ravintolan aitojen makujen aamiainen ja huumaavan herkullinen à la carte täyttävät vaativankin ruokailijan toiveet.

Sulje
Kuopio
Oulu

LentoHotelli Kauhava

Lentohotelli sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla LSK Business Parkissa, entisellä Kauhavan Lentosotakoulun kasarmialueella ja tarjoaa ryhmällesi lennokkaat unet ja tapahtumat historiallisessa ja ainutlaatuisessa miljöössä.

Meiltä löytyy huoneita yhdelle, kahdelle, neljälle ja jopa 10 hengelle. Majoituskapasiteettimme on kaikkiaan noin 450 vuodetta, joten pystymme majoittamaan isommankin porukan. Lisäksi meiltä löytyy runsaasti caravan- ja camping- paikkoja.

Sulje
Kuopio

Maatilamatkailu Kumpunen

Hyvää palvelua Keski-Suomessa
Kirrinjärven rannalla yli 400-vuotias Kirrin Luomutila tarjoaa puitteet juhliin ja tilaisuuksiin ympäri vuoden. Kahvi- ja ateriapalvelut tarjoilemme ryhmille tilauksesta. Juhlatilaa kesäaikaan on 150:lle hengelle, talvella 70:lle hengelle. Majoitusta ympäri vuoden löytyy 25 henkilölle huoneissa tai mökeissä. Kesällä vuodepaikkoja on 50. Tervetuloa tutustumaan keskisuomalaiseen maatilamatkailu Kumpuseen.
Terveisin Juha ja Hanni Kumpunen

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Majvik Congress & Spa / Levi Spa Hotel

1.Majvik sijaitsee aivan pääkaupunkiseudun kupeessa Espoonlahden rannalla. Hotellissamme on 108 huonetta, ravintolamme on kuuluisa hyvästä ruuastaan ja vieraanvaraisuudestaan. Rauhallinen, merellinen sijaintimme kauniin luonnon keskellä takaa hyvät yöunet ja ulkoilumahdollisuudet. Upea, restauroitu Jugendlinna on hieno käyntikohde historiikkeineen.
2.Levi Hotel Spa - juuri sitä mitä huvittaa! Onko toiveenasi aktiivinen reissu luontoon vai täydellistä rentoutumista upeassa kylpylässä.

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Matkarhea

Matkarhealla on Jyväskylän Satamassa M/s Rhea, joka on Päijänteen suurin risteilyalus. M/s risteilee jäiden lähdöstä pitkälle syksyyn. Risteilyt lähtevät ja saapuvat Jyväskylän Satamaan. Rhean risteilyohjelmistoon kuuluvat myös Tähtiristeilyt suomen suosituimmilla artisteilla, risteilyteatteripaketit ryhmille, kuutamo- ja ruskaristeilyt.

Rhealla on oma keittiö. Rhean lisäksi satamassa palvelevat ravintolalaivat Gaia ja uusimpana siipirataslaiva Vellamo. Tilausristeilijä Kalla ja Sataman kahvila. kaikilla laivoilla on A-oikeudet.

Lisäksi yhtiöllä on Muuramen Riihivuoressa Ravintola Riihikelo, joka tarjoaa tilat jopa suurempiinkin tilaisuuksiin.

Tervetuloa viihtymään Jyväskylän satamaan ja Päijänteen laineille sekä Muurameen Riihivuoren huipulle

Sulje
Kouvola

Merikeskus Vellamo

Merikeskus Vellamon ainutlaatuinen rakennus Kotkan idyllisessä Kantasatamassa kätkee sisäänsä monta merellistä ja seudun tarinoita kertovaa museonäyttelyä sekä vaihtuvia taidenäyttelyitä ja tapahtumia joka lähtöön. Lisäpalveluina museokauppa vastuullisella ja paikallisella valikoimalla, ravintola merinäköalalla sekä varattavia tiloja kokouksiin ja juhliin. Vellamolla on Green Key -vastuullisuussertifikaatti.

Sulje
Kouvola

Original Sokos Hotel Lappee

Aito eteläkarjalainen Original Sokos Hotel Lappee sijaitsee eloisassa kauppakeskus IsoKristiinassa Lappeenrannan ytimessä, kivenheiton päässä vilkkaasta satamasta, virkistävästä Saimaasta ja historiaa huokuvasta Linnoituksesta. Saimaan ja höyrylaivojen tunnelmaan pääset meillä majoittuessasi Paatti- ja Pihka-teemaisissa huoneissa. Vastuullisuus ohjaa jokapäiväistä tekemistämme. Tunnustuksena tehdystä työstä Green Key sekä Sustainable Travel Finland tunnukset.

Sulje
Kuopio

PNT Active Oy / Golden Resort

Golden Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus rauhallisella paikalla Tahkon Lake & Forest golfkentän laidalla noin 55 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Golden Resortissa on 29 korkeatasoista ja hyvin varusteltua huvilaa, päärakennus, ravintola ja monipuoliset ja muunneltavat kokous- ja juhlatilat.

Sulje
Oulu

Paljakka

Paljakan matkailukeskus sijaitsee Kainuussa. Kesän suosituin käyntikohde Hepokönkään vesiputous (Vuoden Retkipaikka 2022 -palkinto). Kesän aktiviteetteja: vaellus, maastopyöräily, melonta, kalastus, SUP-lautailu. Talvella Paljakka on Suomen lumisin paikka. Vuonna 2020 Paljakka valittiin parhaaksi moottorikelkkailukohteeksi. Talven aktiviteetteja: maastohiihto, moottorikelkkailu, lumikenkäily, huskyt, fatbike pyöräily pilkkiminen. Uusi Paljakka Villas Ravintola avataan kesällä 2024

Sulje
Kuopio

Petäjävesi

Petäjävesi on tunnettu Petäjäveden vanhasta kirkosta, joka merkittiin Unescon maailmanperintöluetteloon 1994. Kirkko on koko maailmassa harvinaislaatuinen kohde. Uniikit museot, leluverstas ja Suoramyyntipiste ovat esimerkkejä hyvistä retkeilykohteista.
Hyvästä lähiruuasta nauttivalle ja majoitusta kaipaavalle, maaseutumatkailukohteemme tarjoavat hyvät puitteet retkenne onnistumiseen.
Petäjävesi on 30 min ajomatkan päässä Jyväskylästä länteen.

Sulje
Kuopio

Pieksämäen matkailu

Pieksämäki on hyvän sijaintinsa vuoksi mainio kokous- ja koulutuspaikkakunta keskellä Suomea. Kulttuurikeskus Poleeni ja Pieksämäen Veturitori tarjoavat alueen yksityisten toimijoitten kanssa toimivat tilat ja monipuolista oheisohjelmaa vierailunne ajalle. VedenjakajaReitistö sopii tyhy-päiviin tai omatoimiseen liikkumiseen. Makunautintoja tarjoaa esim. jo 20 vuotta toiminut hyvä ruoan keidas Pöyhölän Pappila ja Moilas Oy:n gluteenittoman leipomon myymälä-kahvila. Kysy ryhmällesi tai tule itse!

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Pohjois-Karjalan Sokos Hotellit

PKO:n omistuksessa on 5 erilaista hotellia, joissa kaikissa on upeat nykykarjalaista luksusta huokuvat puitteet. Joensuussa Euroopan parhaana kokous- ja tapahtumahotellina palkittu Kimmel sekä torin laidalla oleva Vaakuna. Näiden lisäksi 3 erilaista vapaa-ajan kohdetta; kansallismaisemissa sijaitseva BSH Koli ja sekä juhannuksena 2023 Kolin kylän keskelle avattu uusi BSH Koli Kylä sekä Bomba Nurmeksessa, jonka laajennus valmistuu Pielisen rantaan nykyisen kylpylänhotellin jatkeeksi kesäksi 2024.

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Pohjolan Matka

Pohjolan Matka on suuri kotimainen, perheyrityspohjalta toimiva matkatalo, joka operoi matkapalveluissa, tilausajoissa sekä linjaliikenteessä. Olemme erikoistuneet erilaisille ryhmille räätälöityihin ryhmämatkoihin. Toimimme vastuullisesti n. 200 bussimme ja 250 matkailualan ammattilaisemme voimin. Meillä on sekä Sustainable Travel Finland merkki että ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Arvomme vastuullinen, positiivinen, ammattitaitoinen ja kotimainen perheyrittäjyys ovat tekemisemme keskiössä.

Sulje
Kouvola

Poikilo-museot

Kaksi museota saman katon alla. Kouvolan taidemuseo Poikilo sekä Kouvolan kaupunginmuseo Poikilo.

Sulje
Kouvola

Porvoo Tours / Kaj Forsblom

Porvoo Tours
Olemme pitkän kokemuksen omaava matkanjärjestäjä Porvoosta. Järjestämme ryhmämatkoja Uudellamaalla sekä muualla Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Ohjelmat ja matkaehdotukset räätälöimme juuri sinun ryhmällesi sopivaksi.

Bussiyhtiö Kaj Forsblom
Tarjoamme kuljetuksia ympäri Suomen ja Euroopan. Nykyaikaisilla busseillamme on turvallista liikkua paikasta toiseen; oli sitten kyse lyhyistä tai pitkistä matkoista.

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Päijänne-risteilyt Hilden Oy

Laivamatkoja ja risteilyjä Päijänteellä jo yli 60 vuotta. Risteilyjä Jyväskylästä, Lahdesta, Heinolasta, Kouvolasta, Laukaasta ja Äänekoskelta.

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Päämajakaupunki Mikkeli

Mikkelin Seudun Matkailupalvelu ry (käytetty lyhenne MSM ry) on Mikkelin seudulla toimiva matkailun alueorganisaatio. MSM ry markkinoi Mikkelin seutua matkailualueena, tiedottaa alueen matkailupalveluista, edistää matkailuelinkeinon kehittymistä ja yhteistyötä sekä vahvistaa seudun vetovoimaa.

Sulje
Kuopio

Revontuli Resort

Revontuli Resort sijaitsee Keski-Suomessa, Hankasalmella Jyväskylän kupeessa järven rannalla. Tarjoamme ympärivuotisesti palveluita: lomamökkejä, hotellihuoneita, lasikattoigluja sekä upean saunamaailman rannassa. Suomen kärkiartistit esiintyvät lauantaisin tammi-huhtikuussa sekä syys-joulukuussa. Erikokoisia tiloja kokouksille ja juhlille. Aktiviteetteja mm 18-reikäinen golfkenttä, luontopolkuja, fatbiket, vesipyörät ym Häkärinteet ja luontopolut lähellä

Sulje
Oulu

Saaga Travel Oy

Tilausajojen ja matkapakettien erikoisosaajana toimiva Saaga Travel tarjoaa palveluitaan Oulusta ja Rovaniemeltä käsin. Voit tilata tilausajon lyhyelle tai pidemmälle matkalle. Monipuoliset matkapaketit suunnittelemme yhdessä kanssanne sisältämään kaiken tarvittavan: majoitukset, ruokailut, laivaliput, opastukset ja ohjelman. Meillä on valmiita ideoita matkanne sisällöksi ja räätälöimme mielellään paketin myös pienille ryhmille. Tule juttelemaan ja luomaan unohtumattomia matkoja kanssamme!

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Saimaa Hop On Hop Off

Mikkelin Seudun Matkailupalvelu ry (käytetty lyhenne MSM ry) on Mikkelin seudulla toimiva matkailun alueorganisaatio. MSM ry markkinoi Mikkelin seutua matkailualueena, tiedottaa alueen matkailupalveluista, edistää matkailuelinkeinon kehittymistä ja yhteistyötä sekä vahvistaa seudun vetovoimaa.

Saimaa Hop On Hop Off -retkiä kehitetään osana Saavu Saimaalle! -hanketta. Hankkeen rahoittava viranomainen on Etelä-Savon maakuntaliitto.

Sulje
Joensuu

SaimaaHoliday Oravi

Oravin kanavakylässä löydät mm. luonto-oppaita, välinevuokraamon, kaksi ravintolaa , kyläkaupan, vierasvenesataman, rantahuviloita sekä hotellin (yht. 230 petipaikkaa). Oravi sijaitsee Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen välissä ja järjestämme luontoretkiä molemmissa kansallispuistoissa.

Sulje
Joensuu
Kouvola

Savonlinna-Risteilyt

Maisemaristeilyt, tilausristeilyt, teemaristeilyt Savonlinnan vesillä. Risteilyt Punkaharjulle ja Heinävedelle

Sulje
Oulu

Seinäjoki Congress Oy

Me Seinäjoella uskomme, että kokoustamisen kuuluu olla mukavaa. Kartoitamme parhaat puitteet maksutta puolestasi, jotta sinun olisi helppo tulla meille!

Seinäjoki Congressin visiona on nostaa Seinäjoki kaikkien kokousjärjestäjien kartalle yhdeksi Suomen parhaista kokouskaupungeista. Toimivien ja monipuolisten kokous- ja messutilojen lisäksi se tarkoittaa ennen kaikkea maan parasta palvelua!

Sulje
Kouvola
Kuopio
Oulu

Serlachius museot ja ravintola Gösta

Serlachius-museot sijaitsevat Järvi-Suomen sydämessä, Mänttä-Vilppulassa. Museot tarjoavat ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä taiteen, arkkitehtuurin ja historian parissa sekä upeita maisemia kulttuurihistoriallisesti merkittävää ympäristöä unohtamatta.

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Sokos Hotellit Savonlinna | Mikkeli

Saimaan upeat ranta- ja luontomaisemat yhdistettynä kaupunkikeskustojen sykkeeseen ja kulttuuriin - niistä koostuu mainio loma Mikkelissä ja Savonlinnassa. Upeasti uudistuneet Original Sokos Hotellit Mikkelissä ja Savonlinnassa takaavat lempeät yöunet ja herkulliset ruokailut kaupunkien paraatipaikoilla. Useat uniikit ravintolakohteet kuten Olavinlinna ja historiallinen Tilausravintola Mikkelin Klubi jättävät varmasti ikimuistoisen muistijäljen. Tervetuloa viihtymään!

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Sokos Hotels Pohjois-Savo

Kolme Sokos Hotellia Pohjois-Savossa sekä lähes 20 ravintolaa ja useita tapahtumia Kuopiossa, Tahkolla Ja Iisalmessa.

Sulje
Joensuu
Kuopio
Oulu

Sokos Hotels Vuokatti & Kajaani

Break Sokos Hotel Vuokatti sijaitsee keskellä Suomen monipuolisinta ympärivuotista matkailukeskusta. Vuokatin upea luonto ja monipuoliset aktiviteetit tarjoavat sopivassa suhteessa rauhaa ja energiaa arkeen. Original Sokos Hotel Valjus hurmaa mutkattomalla kainuulaisella vieraanvaraisuudellaan. Uudistettu hotellimme houkuttelee viihtymään.

Sulje
Kouvola

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone / Original Sokos Hotel Vaakuna

Hienot hetket eivät ole sattumaa - Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone. Euroopan vastuullisin hotelli 2022.

Uusittu hotelli Vanajaveden äärellä - Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna. Sustainable Travel Finland 2023.

Sulje
Joensuu
Kuopio

Suomen Metsämuseo Lusto

Lusto tarjoaa oivalluksia ja erilaisia näkökulmia metsän ymmärtämiseen. Metsäkulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo sijaitsee Punkaharjulla, keskellä kauneinta itäsuomalaista harju- ja järviluontoa. Uudistunut Lusto avautuu toukokuussa 2024.

Sulje
Kuopio
Oulu

Taitelija Soile Yli-Mäyry - Taidehalli ja Taidelinna

Kuortaneen Mäyryssa sijaitsevan Taidehallin kesänäyttelyn teema on ""Tuleen kätketty"". Esillä taiteilijan uusimpia maalauksia ja lasiveistoksia. Unisillalla on esillä taiteilijan aikaisempia töitä ja mielenkiintoisia esineitä menneiltä ajoilta.
Taidelinnassa, Orimattilan keskustassa, 50 min Helsingistä, on esillä taiteilijan museaalinen näyttely Stuttgartin Taideakatemiasta tähän päivään. Esillä on laajasti taiteilijan maalauksia ja Venetsian Muranossa Berengon studiossa luotuja lasiveistoksia.

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio

Tanhuvaaran Urheiluopisto & Sport Resort

Tanhuvaaran Urheiluopisto & Sport Resort on viihtyisä liikunta- ja lomakeskus urheiluopistoineen keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Savonlinnan keskustaan matkaa vain reilut 10 km. Monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntatilat sekä ammattitaitoinen henkilöstö ovat palveluksessanne. Tanhuvaarasta löydät liikunta- ja retkeilypalvelut sekä viihtyisät majoitus- ja ravintolapalvelut samasta paikasta.

Sulje
Joensuu
Kouvola

Teatteri Imatra

Imatra Basecamp Oy on Imatran kaupunkikonserniin kuuluva myynti- ja markkinointiyhtiö. Sen vastuulla on mm. Imatran kaupunginteatteri, Imatran tapahtumatilat ja Imatran urheilutilat.

Sulje
Kouvola

Teatteriravintola ILO & Landhaus Kekkola

Teatteriravintola ILO on 120 asiakaspaikkainen tapahtumaravintola Mikkelin ydinkeskustassa.
Meillä nautit herkullisesta ruoasta, komedioista,stand upista ja konserteista. Loihdimme myös elämykselliset yksityistilaisuudet.
Landhaus Kekkola tarjoaa kotoisan juhlavaa kartanoelämää saksalaissavolaisella twistillä Mikkelissä.
Ravintola-, majoitus-, elämys ja tapahtumapalvelut.
Teatteriravintola ILO ja Landhaus Kekkola tekevät tiiviisti yhteistyötä majoituspakettien osalta.

Sulje
Kouvola

Tykkimäki Resort / Tykkimäen Huvipuisto

Kymenlaakson uusin ja monipuolisin matkailukohde muodostuu Tykkimäki Resortista sekä kesäkaudella Tykkimäen huvipuistosta. Ympärivuotisesti avoinna oleva kohde on suunnattu niin vapaa-ajan matkailijoille kuin yritysmatkailijoille.

Sulje
Joensuu

Utran Uittotupa/Utran Uusi Teatteri

Utran Uittotupa on tilausravintola sekä tapahtumapaikka Pielisjoen rannalla, Utran kaupunginosassa Joensuussa. Toimimme ympärivuotisesti ja meillä on samassa pihapiirissä on 500 paikkainen katettu Uittoareena jossa järjestämme kesätapahtumia, teatteria ja suomen ykkösartistien tähdittämiä konsertteja. Heinäkuussa 2024 Utran Uusi Teatteri ylpeänä esittää Antti Heikkisen ja Ilja Tepon kirjoittaman näytelmän Kunnon kyyti. Lavalla loistavat mm. Antti Tuomas Heikkinen ja Anna-Leena Sipilä

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Valamon luostari

Luostari on siellä kilvoittelevan veljestön koti. Vierailleen Valamo tarjoaa elämyksiä ympäristössä, jolle ei löydy vertaa muualta. Moni tulee luostariin hiljentymään ja osallistumaan sen päivittäiseen jumalanpalveluselämään. Vähintään yhtä moni saapuu luostariin rentoutumaan luonnossa liikkuen, viettämään aikaa perheen ja ystävien seurassa tai oppimaan uusia taitoja Valamon kansanopiston kursseilla. Luostari on myös suosittu juhla-, kokous- ja seminaaripaikka.

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio
Oulu

Visit Jyväskylä Region

Sykähdyttävä järviluonto ja neljä kansallispuistoa. Urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Maailman eniten Alvar Aallon arkkitehtuuria, upeita Unescon maailmanperintökohteita ja maailman Saunamaakunnan saunat.
Visit Jyväskylä Region vastaa lähes koko Keski-Suomen matkailumarkkinoinnista ja -neuvonnasta.

Sulje
Kuopio
Oulu

Visit Kajaani-Oulujärvi

Tervetuloa Kajaani-Oulujärven alueelle! Täällä sinua odottaa kulttuurielämykset, paikalliset herkut ja monipuoliset aktiviteetit vuoden ympäri. Kajaanista löydät myös pohjoisen järvi-Suomen upean luonnon vaarajonoineen ja hiekkarantoineen.

Sulje
Kuopio
Oulu

Visit Kokkola

Visit Kokkola on Kokkolan kaupunkikonserniin kuuluvan Kokkolan Matkailu Oy:n markkinointinimi. Yhtiö harjoittaa saaristoristeily- ja majoitustoimintaa sekä toimii kokoustilojen välittäjänä. Yhtiö on matkanjärjestäjä joka kehittää, tuottaa, myy ja markkinoi alueen matkailupalveluita.

Sulje
Joensuu
Kouvola
Kuopio

Visit Kotka-Hamina

Itärannikolla lämmin tunnelma ja uniikit historialliset miljööt. Kotka on Suomen upeiden puistojen pääkaupunki ja Merikeskus Vellamossa on tasokkaita näyttelyjä. Kotkan Kaupunginteatteri ja Kymi Sinfonietta ihastuttavat tarjonnallaan. Hamina Tattoo soi taas 2024 kesällä ja linnoituskaupungin ympyräkaduilla kuulee mielenkiintoisia tarinoita. Loviisassa voi nauttia Strömforsin ruukin ja keskustan puutalokortteleiden viehättävästä miljööstä. Myös Itäisen Suomenlahden saaristo lumoaa kauneudellaan.

Sulje
Oulu

Visit Lakeus Oy

Elämysten Etelä-Pohjanmaa!

Pohjalaiset ryhmämatkat ja opastuspalvelut. Suositut kesätapahtumat, laadukkaat ja monipuoliset perhekohteet, elävää maaseutua, lähiruokaa, avaruutta, lakeusmaisemia, aitoutta, rohkeaa pohjalaisuutta, Alvar Aallon arkkitehtuuria tule kokemaan!

Sulje
Kouvola

Visit Lappeenranta

Puhtaan luonnon ja kauniiden maisemien Lappeenranta on ympärivuotinen matkailu- ja tapahtumakaupunki
Lappeenrannassa järjestetään vuosittain satoja erilaisia tapahtumia. Festivaalit, konsertit, teatteri, urheilu- ja katutapahtumat levittäytyvät kaupungin sykkeestä Saimaan rannalle.

Sulje
Oulu

Visit Levi

Levi on ympärivuotinen matkailukeskus napapiirin pohjoispuolella. Levi tarjoaa erinomaiset palvelut ja ainutlaatuisen ympäristön lomailuun, koulutuksiin, konferensseihin ja tapahtumiin – arktisen luonnon ympäröimänä.
Alueen paikalliset asiantuntijat auttavat Sinua kaikissa järjestelyiden vaiheissa. Saat parhaat vinkit ja käytännön avun suunnittelussa, varauksissa sekä sisällöntuotannossa.
Levillä kokouskin on elämys!

Sulje
Oulu

Visit Raahe

Visit Raahe on Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki. Löydät meidät Pohjolan Rengastieltä, vain tunnin ajomatkan päässä Oulun lentokentältä. Olemme osa Euroopan kulttuuripääkaupunki Oulu2026 -projektia. Nauti saaristosta risteillen ja meloen, retkeile ainutlaatuisessa rannikkoluonnossa. Lumoudu Wanhassa Raahessa, joka on yksi parhaiten säilyneistä 1800-luvun puukaupungeista Suomessa. Koe merellisyys, nykyaikainen kulttuuri ja monipuolinen tapahtumatarjonta. Mukana Tapahtumatalo Raahe ja Raahen Hovi

Sulje
Kouvola

VisitKouvola

VisitKouvola antaa vinkkejä tutustumiskohteista ja tapahtumista. Tule hakemaan Kouvolan vuoden 2024 matkailuesite ja kartta.

Sulje
Joensuu
Kuopio
Oulu

VisitSuomussalmi

Suomussalmi kutsuu lumoutumaan luonnosta, haltioitumaan historiasta ja kohtaamaan kulttuurin! 2024 vietämme kirjailija Ilmari Kiannon 150-juhlavuotta, jonka kunniaksi on luvassa useita tapahtumia ja esimerkiksi teemaillallisia. Suosittu kesäteatteri, Raatteentien sotahistorialliset käyntikohteet ja Hiljainen kansa kiinnostavat ryhmiä vuodesta toiseen. Unohtamatta Hossan kansallispuiston nähtävyyksiä. Visit Suomussalmen tiimi auttaa mielellään suunnittelemaan ryhmällesi matkaohjelman

Sulje
Kuopio
Oulu

Vuokatti

Vuokatti on Suomen monipuolisin, ympärivuotinen matkailukeskus, joka hurmaa kävijänsä vuoden jokaisena päivänä. Meille on helppo tulla, sillä sijaitsemme keskellä Suomea, parhaissa järvi-, metsä- ja vaaramaisemissa. Meiltä löytyy yli 10 000 petipaikkaa sekä monipuolisia aktiviteetteja niin isoille kuin pienille ryhmille.

Sulje
Oulu

Wasaline

Ylitä merenkurkku maailman pohjoisinta päivittäin kuljettavaa reittiä Vaasasta Uumajaan jopa 3,5 tunnissa tai tee mukava päiväristeily ympäristöystävällisellä Aurora Botnialla. Matkustat mukavasti rauhallisissa lounge-tiloissa tai nautit runsaasta Saaristolaispöydästä. Yhdistä päivään kokous tai ota mukaan auto ja lähde ostosmatkalle Uumajaan!

Sulje
Joensuu
Kuopio
Oulu

Wild Taiga Kuhmo-Suomussalmi

Wild Taiga tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden yhdistäen luonnon ja kulttuurin ainutlaatuisella tavalla Kuhmossa, Suomussalmella ja lähialueilla. Wild Taiga tunnetaan mm. karhunkatselusta, Kuhmon Kamarimusiikista, Hiljaisesta Kansasta ja kalevalaisuudesta. Alueella sijaitsevat myös Hossan kansallispuisto ja Ystävyyden Puiston monipuoliset luontokohteet. Ryhmille on tarjolla myös uusia sotahistoriaan liittyviä kiertomatkoja.

Sulje

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.